Как да изберем най-добрия протектор за екран за OnePlus 7?

OnePlus 7 е достойно продължение на OnePlus 6T. Той има същия корпус и размер, но има някои технически новости. Разбира се, собственикът на такова устройство е малко вероятно да иска на дисплея да има драскотини или пукнатини. Защитните филми, най-добрите от които са разгледани по-долу, ще помогнат да се предотврати този вид неудобство.

Защита за целия живот: закалено стъкло Supershieldz

Supershieldz отдавна е на пазара и предлага най-добрите възможности за защита на екрана според потребителите. В линията на моделите има специален комплект, който включва два протектора на екрана. Но потребителите са засегнати от доживотна гаранция за подмяна. Съответно OnePlus 7, избирайки Supershieldz, ще получи прилична защита за цялото време на употреба.

Цената на комплекта на Amazon: 700 рубли.

Най-надеждна марка: призма от Dbrand

Dbrand сега предлага повече от калъфи за мобилни телефони. Пробив дойде с излизането на случая Grip и сега списъкът с нови продукти допълни екрана Prism. Комплектът включва специален комплект за инсталиране, който улеснява процеса на кандидатстване. Защитата е „стъклен хибрид“ с повишена устойчивост на механични повреди. Изглежда, че екранът защитава истинското стъкло.

Цена: около 2 хиляди рубли на официалния уебсайт на Dbrand.

HD Film: Защитен екран за филм, удобен за Cubevit

Някои потребители не харесват визуалните усещания на защитно стъкло за екрана. Добра алтернатива е филмът, подходящ за случая с Cubevit. Този защитен филм осигурява прозрачност от 99, 9%. В допълнение, той има хидрофобни и олеофобни покрития, които надеждно защитават екрана от петна, замърсявания и драскотини.

Цена на Amazon: 500 рубли.

Пълна защита: закалено стъкло Olixar

Olixar произвежда огромен избор от аксесоари за различни устройства. Сред тях има и защитен филм за екрана на OnePlus 7. Той е изработен от закалено стъкло, дебелината на което е само 0, 26 мм. Благодарение на това сензорната чувствителност се запазва и собственикът може да използва функцията за сканиране на пръстови отпечатъци.

Подходящ за всеки модел: QITAYO PET Film Protector

Има филми, които перфектно защитават целия екран, но не са подходящи за конкретен модел телефон. Този досаден проблем се решава от QITAYO с универсалния си PET защитен филм. Комплектът осигурява всичко необходимо за правилния монтаж на защитен филм.

Цена на Amazon: 650 рубли.

Без мехурчета: TAURI Anti-Bubble HD гъвкав протектор

Основният проблем на всички защитни филми е, че са чувствителни към прах. Ако дори и най-малката частица се появи на екрана по време на инсталацията, ще се появят мехурчета. Защитният филм от TAURI се справи с този проблем чрез мокра инсталация. Специален спрей поддържа екрана чист, а останалите мехурчета ще изчезнат самостоятелно в рамките на 12 часа.

Разходи за Amazon: 500 рубли.

Кой модел е по-добър?

Що се отнася до защитата на екрана OnePlus 7, най-лесният избор е филмът от закалено стъкло от Supershieldz . Компанията предоставя доживотна гаранция, а купувачът получава два комплекта наведнъж. Ако по някаква причина първият филм се провали, тогава той веднага може да бъде заменен с нов.

Dbrand е добре позната и обичана от много потребители компания. Първоначално произвежда калъфи за телефони, но наскоро започна да произвежда защитни филми Grip and Prism . Най-новият модел е устойчив на механични повреди, но се усеща като истинско стъкло. Видео съобщението показа, че с екрана на телефона е бил ударен чук с поставения филм и той не е получил никакви щети.

Тези потребители, които не искат да се занимават с закалено стъкло и предпочитат по-традиционните опции за защитен филм, експертите съветват да обърнат внимание на протектора за екран на екрана Cubevit . Компанията предоставя гаранция, а самият филм не абсорбира влага и мазнини, поради което ефективно защитава екрана от прах, петна или пръстови отпечатъци.

Интересни Статии