Как да инсталирате всички актуализации на Windows 7?

Всеки път, когато инсталирате „седемте“ от нулата, много потребители са изправени пред прекомерно натоварване - как да инсталирате всички актуализации на Windows 7 наведнъж? За щастие, Microsoft разбира колко досадно и уморително може да бъде инсталирането на всички издадени актуализации за Windows 7, така че те пуснаха специален инсталатор, който ще ви помогне в текущата ситуация с актуализациите.

Удобен пакет за актуализиране на актуализацията “ позволява на потребителите на Windows 7 да изтеглят и инсталират само един пакет, който инсталира всички актуализации за Windows 7 от февруари 2011 г. до 16 май 2016 г. Казано по-просто, „ Удобно събиране на актуализации “ действа като Windows 7 Service Pack 2.

За съжаление, Microsoft не предостави „ Convenient Update Rollup “ чрез Windows Update, поради което потребителите, които искат да инсталират Windows 7 на компютър, трябва да преминат и изтеглят този инсталатор отделно. Ако не искате да изтеглите този инсталатор, единствената алтернатива ще бъде да инсталирате всяка актуализация една по една, което е малко вероятно да ви зарадва.

Ако все пак искате да инсталирате „ Удобен сбор от актуализации“, тогава първо се уверете, че имате Windows Service Pack 1, тъй като той е инсталиран само в тази система. За да научите как да инсталирате всички актуализации на Windows 7, следвайте стъпките по-долу.

Инсталиране на удобство за Windows 7

Стъпка №1 Определяне на битовата дълбочина на операционната система

  • Натиснете комбинацията клавиши Win + X и изберете "Система" .
  • Погледнете елемента „Тип на системата“. Той ще посочи кой бит имате - 64-битов или 32-битов.

Стъпка №2 Изтеглете и инсталирайте актуализации на стека за поддръжка

През април 2015 г. Microsoft пусна „Update Stack Update“ за операционната система Windows 7. По неизвестна причина първо трябва да изтеглите и инсталирате „ Update Stack Update“, преди да продължите с инсталирането на „ Удобен пакет за актуализиране на актуализацията“ .

  • Следвайте тази връзка, за да изтеглите „ Актуализация на стека за поддръжка “ за 2015 г. за вашия Windows 7. Превъртете страницата надолу и намерете реда „Метод 2. Център за изтегляне на Microsoft“ и след това изберете инсталатора за вашата система.
  • Започнете да изтегляте, изчакайте изтеглянето да приключи и след това стартирайте инсталацията му от папката, в която сте изтеглили инсталатора.

Веднага след като се заемете с инсталирането на „ Актуализации на стека за поддръжка “, можете да преминете към следващата и последната стъпка, в която проблемът ще бъде решен

Стъпка # 3 Изтеглете и инсталирайте удобен сбор за актуализация

  • Следвайте тази връзка, за да изтеглите „Удобен сбор от актуализации“.
  • Съответно изберете 64-битова версия или 32-битова версия в зависимост от вашата система.
  • След това просто го инсталирайте по същия начин като предишната актуализация в „Стъпка # 2.“

Забележка: Както бе споменато по-горе, удобният сбор за актуализация за Windows 7 Service Pack 1 съдържа актуализации от февруари 2011 г. до май 2016 г. За съжаление, ще трябва да инсталирате останалите актуализации ръчно.

Интересни Статии