Как да инсталирате изтеглената игра

Потребителските потребители може да се чудят как да инсталират изтеглената игра? Изключително просто е, ако имате стабилна интернет връзка и набор от необходими програми.

Изтеглянето на пиратски игри отдавна е популярна алтернатива на харченето на много пари за лицензирани версии. Ако искате да тествате новия продукт, много от които напоследък са толкова сурови, че не винаги искате да ги купувате, тогава пиратството е за вас.

За да инсталирате игра на компютър, първо трябва да я изтеглите от интернет. Самият процес на инсталиране зависи от метода на изтегляне.

Как да изтеглите игра от интернет

 1. Чрез порой.

Торент файловете са доказан и удобен метод за споделяне на файлове в Интернет. Долната линия е, че необходимите файлове се съхраняват на компютри от различни потребители, които с помощта на торент файл и специална програма „разпространяват“ тези файлове на други. Торент файлове могат да бъдат намерени в много торент проследяващи, най-популярните от които в RuNet са RuTracker и RuTor.

За да изтеглите играта чрез торент, трябва:

 • изтеглете и инсталирайте торент клиента (uTorrent, BitTorrent и т.н.);
 • отворете с него файла, изтеглен от тракера с разширението * .torrent;
 • посочете пътя, по който играта ще бъде изтеглена. Уверете се, че има достатъчно място на посоченото устройство!
 • изчакайте изтеглянето да завърши и отворете папката с изтеглените файлове.
 1. Чрез хостинг на файлове

Игрите също могат да бъдат изтеглени от интернет с помощта на различни услуги за хостинг на файлове, но скоростта на изтегляне на тях често е ограничена и за да започнете, трябва да кликнете върху връзки с реклами, които често съдържат вируси.

Не са необходими допълнителни програми за изтегляне чрез хостинг на файлове. Просто трябва да посочите в браузъра мястото, където се изтеглят файловете (отново, уверете се, че има достатъчно място на диска!), И след това да изчакате изтеглянето да завърши.

Как да инсталирате изтеглената игра

Значи, изтеглихте необходимите файлове, но не знаете как да инсталирате изтеглената игра? Методът ще се различава в зависимост от това кои файлове сте изтеглили на вашия компютър. Игрите могат да се разпространяват под формата на файлове с разширението ISO - това са изображения на дискове, за които по-ниските операционни системи от Windows 8 ще изискват допълнителни програми; под формата на архиви с разширения ZIP или RAR, които трябва да бъдат разопаковани, преди да работите със съдържанието им; а също така, тъй като така наречените "репаквания" - готови за инсталиране на EXE файлове, които са инсталационните програми.

Как да инсталирате игра от ISO файл

 1. Изтеглете и инсталирайте програмата за работа с изображения на дискове, ако имате Windows 7 и по-долу. Най-добрата безплатна програма за тези цели е DAEMON Tools Lite, която може да бъде изтеглена от официалния уебсайт.

 1. Монтирайте изображението с помощта на програма на трета страна или като щракнете с десния бутон върху файла с изображения и изберете “Connect” в Windows 8.

 1. След това прозорецът за стартиране може да се отвори или ще трябва да отворите диска в „My Computer“ и сами да намерите файла с разширението .exe.
 2. Следвайте инструкциите на съветника за инсталиране. Не забравяйте да се уверите, че има достатъчно място на твърдия диск, на който инсталирате играта.

Как да инсталирате играта от архива

Има няколко типа архиви, но повечето програми за архивиране, необходими за извличането им, работят с всички тях.

 1. Изтеглете и инсталирайте една от програмите за работа с архиви. Например 7-zip, WinRAR или WinZIP.
 2. Отворете архива в програмата и изберете "Извличане", посочете устройството и папката, където искате да разархивирате файловете. Уверете се, че има достатъчно място.
 3. Когато разопаковането приключи, отворете папката и намерете файла с разширението .exe в него. Пусни го.
 4. Следвайте инструкциите на инсталатора.

Как да инсталирате репак

Най-популярната форма на дистрибуция на пиратски игри днес са репаквания (сглобки). Това е набор от файлове, които вече са готови за инсталиране и не изискват изтегляне на допълнителни програми за хакване и инсталирането им отделно от играта. На торен тракери, опаковките се разпределят със съответната маркировка „RePack“.

За да инсталирате репакването на вашия компютър, просто трябва да отворите папката, в която се намират изтеглените файлове, да намерите там файла „setup.exe“ и да го стартирате и след това да следвате инструкциите на инсталационната програма.

Най-доверените автори на опаковките днес са групите Механика и Катализатор.

Не препоръчваме да инсталирате непроверени опаковки, тъй като те могат да навредят на компютъра. Преди да изтеглите - прегледайте коментарите за торент тракера.

Сега знаете как да инсталирате изтеглената игра. Много е лесно и не изисква специални знания.

Ако сте направили всичко според нашите инструкции и играта не работи, струва си да потърсите решение на проблема в други статии на нашия уебсайт.

Интересни Статии