Как да хакнете нечия друга страница във Vkontakte?

В момента мрежата е пълна с различни статии за хакерски страници в социалната мрежа Vkontakte. Всичко, което е написано там, е колко лесно е да се направи. Просто трябва да изтеглите съкровената помощна програма, която ще направи всичко за вас.

Сега да видим дали това наистина е толкова лесно.

Основните начини за хакване на страница във Vkontakte:

  • Помощни програми за компютъра.
  • Помощни програми за мобилни устройства
  • Хакерски VK профил.
  • Използвайте услугите на професионалист.
  • Хакване чрез имейл.
  • Хакване през мобилен телефон.

Внимание! Внимавайте при изтегляне на програми от интернет. В повечето случаи повечето от декларираните програми, които позволяват хакването на страници на други хора, просто съдържат вируси.

Разбийте страницата сами

Един от най-популярните начини за хакване на страница сред потребителите е получаването на парола за страницата. Това е популярно както във VKontakte, така и в други социални мрежи, например, Facebook.

Например, е възможно да хакнете с помощта на имейл, който е прикачен към профила на VK. В днешно време стана доста лесно да влезете в нечий имейл. За да направите това, използвайте различни дупки в системата и специални помощни програми.

Веднага след като получите достъп до чужда поща, случаят става напълно дребен. Просто дайте заявка на VK, че искате да замените паролата. Всичко е много просто и бързо.

За да получите достъп до имейл много не е необходимо. Обикновено хората правят грешка, като задават пароли под формата на всякакви лични данни. Например парола под формата на вашата дата на раждане или личен мобилен телефон. Ако сте поне по някакъв начин запознати с човека, тогава избирането на парола няма да бъде трудно.

Следващият начин за хакване ще бъде помощна програма, наречена Brutfors. Тази програма ви позволява да деактивирате ограничението на броя на опитите за повторение на паролата. По този начин, ако сте успели да получите профил за вход в профила, тогава можете да опитате да извършите намиране на парола.

По-интересен метод би било фалшиво писмо от сервизния отдел. Това писмо ще посочи заявка или дори изискване за предоставяне на потребителско име и парола. За да го направите, трябва да знаете HTML и да изпратите писмо на човек с фалшив адрес.

По-трудно решение за получаване на парола и вход от профила е да направите копие на сайта, тоест да създадете фишинг сайт. Такива „патици“ са практически неразличими от оригинала. Когато човек посети такъв сайт, тогава най-вероятно той няма да забележи измамата и да започне да въвежда данните, от които се нуждаете.

Използване на услугите на професионалист

Можете просто да използвате услугите на професионалисти за определена сума. Най-вероятно те ще използват някой от горните методи.

Шпиони за клавиатура

Има специални помощни програми, които могат да записват всички специални пароли, въведени в определени прозорци, и да ги поправят там. След това, помощната програма просто ви изпраща тези пароли. Някои от тези помощни програми дори могат да бъдат прикрити като всеки процес, протичащ на компютъра.

Интересни Статии