Как да добавите снимки на живо в Instagram

Instagram е идеално място за споделяне на вашите снимки, за което той всъщност е създаден. Това място обаче стана още по-добро, тъй като сега можете да добавите снимки на живо, които могат да бъдат заснети на iPhone 6 и по-нови модели. Следвайки това ръководство, ще разберете как да добавите Live Photos в Instagram.

Как да добавяте снимки на живо в Instagram?

Снимките на живо са доста готина функция, която можете да намерите на всички модели iPhone, от iPhone 6S нататък. Преди това тези изрични препратки към вселената на Хари Потър можеха да се добавят към основния екран, но сега има възможност за отстраняване на грешки на тези малки „чудеса“ директно в Instagram.

Процесът е доста прост. Всичко, от което се нуждаете, е телефонът ви, акаунтът в Instagram, приложението Boomerang за Instagram и последните снимки на живо. Така че, ако искате да научите как да добавяте снимки на живо в Instagram, следвайте тази статия по-нататък.

Преобразувайте снимката си на живо

За да създадете снимка на живо, която можете да споделите, ще трябва да стартирате приложението Instagram. След това, от купчината икони в горната част на екрана, изберете най-много икона на кръг с името "Вашата история".

Камера ще се появи пред вас. Прекарайте пръст отдолу нагоре и ще се появи меню, за да изберете изображения, направени през последните 24 часа. Изберете Live Photo.

В горната част на екрана ще видите четири опции: кръст, който отменя всички действия, и три опции, с които можете да персонализирате избраната снимка на живо. Например, можете да добавите емоджи или текст към него.

След като персонализирате Фотографията на живо според вашите вкусове, кликнете върху изображението, за да приведете 3D технологията в действие. Ще ви бъде даден преглед на изображението за преглед и ще можете да оцените как ще изглежда. Тази функция се постига чрез превключване на Instagram в режим Boomerang, в който това приложение работи с кратки видеоклипове.

Поставяне на живо фотография

След като всичко е готово, можете да кликнете върху опцията „Вашата история“ в долната част на екрана (изображението ще бъде определено за всички) или да изберете стрелката в долния десен ъгъл, ако искате да публикувате това изображение само за приятели.

Преди да качите снимка на живо, уверете се, че сте направили всичко, както сте искали, тъй като по-късно няма да можете да редактирате тази снимка.

Ако по някаква причина искате да изтриете публикувания пост, след това изберете „Your Story“, щракнете върху трите точки в долната част на изображението и изберете „Delete“ от менюто, което се показва.

Интересни Статии