Как да добавите към черния списък във VK?

Социалната мрежа Vkontakte има доста широка функционалност, която ви позволява да се приспособите към желанията на всеки потребител. Можете да промените показването на различни раздели в менюто си, т.е. премахнете от списъка, например, елемента Видеозаписи или Документи, настройте собствена емисия новини, филтрирайте публикациите на вашите приятели и други подобни.

Но все пак, главното в социалната мрежа е комуникацията на хората. Понякога нещата не вървят гладко между вас и друг индивид и тогава забавлението започва: бомбардирате се с куп съобщения, постоянно изпращате покани за игри, слагате нещо на стената и т.н.

По принцип някои любови могат да ви изневерят или дори да ви обидят. В този случай Vkontakte има доста полезна функция, наречена Black List. Именно сега ще се заемем с вас въпроса как да добавите към Черния списък във ВК.

Как да добавите потребител в черния списък във Vkontakte?

За да добавите човек в черния списък, просто щракнете върху няколко настройки в настройките на вашата страница. За да активирате черния списък, направете следното:

  • Въведете вашите VK акаунти под данните си.
  • Кликнете върху името си в горния десен ъгъл на страницата и изберете „Настройки“ .
  • Отворете раздела „Черен списък“ .
  • След това кликнете върху „Добави в черен списък“ .
  • Изберете човека, който ви е нужен и кликнете върху бутона „Блокиране“ до неговия профил.

Това всъщност е всичко, което се изискваше, за да блокира някой във ВК. Сега блокиран човек няма да може да преглежда вашата страница и да ви изпраща съобщения.

Интересни Статии