Как да бъдем най-добрите в Super Mario Run?

Най-накрая Nintendo пусна своята платформа Super Mario Run, която феновете на франчайзинга с нетърпение очакват по целия свят. И не напразно, тъй като Nintendo го пусна в 150 страни. Това е чудесна възможност за всички фенове на Марио да изпитат тези прекрасни детски спомени, но само на iPhone и iPad. В тази статия ще ви разкажем как да останете на кон в Super Mario Run.

Създайте Nintendo акаунт

Създаването и регистрирането на Nintendo акаунт ви позволява да получите достъп до уникално съдържание на играта. Например, за да съберем билети Toada. Или можете сами да получите Тоад чрез подаръчна кутия или монети, които се добиват за преминаване на играта.

Пребройте ефективно своите скокове

Super Mario Run е много интересен проект, дори да се има предвид, че трябва да използвате само един пръст. Еднократно докосване на екрана ви позволява просто да скачате, натискането и задържането ще направи Марио скок още по-висок.

Освен това можете да направите обратен завой във въздуха, като докоснете и задръжте, а след това отново докоснете екрана. Можете също така да се върнете малко назад, като натиснете и задръжте, а след това прекарайте пръст наляво на екрана.

Брои обратно скокове от стените

Когато скачате, опитайте да скочите на стената или блоковете, така че Марио да направи обратния скок. Това движение е идеално за събиране на монети и електрически прозорци, които не можете да получите по обичайния начин.

Винаги събирайте специални монети

Винаги се опитвайте да стигнете до розови, черни и лилави монети, за да ги съберете. Това ще ви позволи да спечелите само тонове игрови точки в Super Mario Run.

Ударете колкото се може повече блокове, за да удвоите своите бонуси

Изчисляването на скоковете ви става доста важна задача, ако искате да удвоите своите усилвания. Доброто изчисление е много важно, ако победите блокове или групи от блокове. Насочете се към центъра на двата блока за по-добър ефект и ще удвоите печалбата си.

Извършете салта във въздуха, за да изкачите флагштока

Първо скочете възможно най-високо. След това натиснете и задръжте екрана, след което го докоснете отново, за да извършите салта във въздуха, което ще ви позволи да летите малко през въздуха. Точно това умение ще ви позволи да хванете края на флагштока.

Сочещите стрелки ви водят до скрити награди.

Винаги следвайте сочещите стрелки на сочещите стрелки, тъй като те ще ви доведат до съкровища от скрити предмети, например специални монети.

Съживи се с Bubble

Всеки път, когато умрете в играта, просто кликнете върху Bubble, за да освободите Марио от него. Това ще ви позволи да преиграете теста за най-добър резултат в мисия или ниво.

Всеки шеф има слабост

Всеки шеф, който може да срещнете в играта, има своя собствена слабост. Можете да използвате характеристиките на района и околностите в своя полза за битката с шефа. Например, можете да хвърлите брадвата на моста, когато Баузърът премине над него и го убиете за миг. Всъщност, ако сте играли поне Super Mario Bros., веднага ще разберете какво става с Super Mario Run.

Интересни Статии