Изтичане на нови пакети с карти за принудително изпълнение: Black Ops 4

Преди няколко дни, наборите от карти бяха обединени от новия Call of Duty: Black Ops 4. DLC.Според информация, получена от теча, в приложението ще се появят две променливи карти с имената „Височина“ и „Мадагаскар“. За режима на зомбито те пуснаха картата Night of the Dead. Списъкът с карти показва, че пускането на предложението за закупуване на нов DLC на PlayStation 4 е било планирано за 11 декември, но е било забавено. По погрешка разработчиците пуснаха нови карти преди пълното пускане на добавката.

Разработчиците на Treyarch отговориха с официален коментар в Twitter. За тях те потвърдиха желанието си да разгърнат предложението за закупуване на DLC на 11 декември. Разбира се, че не успяха, беше неочаквано да го направят, но все пак.

Изявление на Treyarch:

"Знаем, че мнозина вече са виждали отделни кадри от предварителната версия на картите Black Ops 4. Съдържанието на добавката в някои региони се появи малко по-рано от планираното", казаха те в Twitter. „Настоящата публично достъпна оферта за закупуване на DLC ще бъде пусната на 11 декември. Той ще бъде придружен от нов трейлър. Следете и не преследвайте спойлери. "

Източници на изтичане на информация и кои звезди ще участват в играта?

Някои австрийски потребители публикуваха снимки на карти на своята страница в Twitter. Вярно е, че не беше възможно напълно да се проучи местоположението, защото се появява критична грешка и я изхвърля от играта. Добре е да огледате картите след пускането на пластира.

Картата за зомби режим „Нощ на мъртвите“ изтече няколко дни по-рано. Вероятно тук е имало звезден компонент:

  • Кийфър Съдърланд (той вече беше прибягнал до помощта му в Call of Duty: World at War);
  • Хелън Бонъм Картър (от Хари Потър и боен клуб);
  • Чарлз танц (от Game of Thrones);
  • Брайън Блажен (от Флаш Гордън).

От други течове се появи информация, че в имението ще се извършат много действия с върколаци, призраци, скрити камери и пр. Едно изображение, изтекло в мрежата, потвърждава, че имението наистина ще се превърне във важна част от картата.

Това допълнение ще бъде първото за собствениците на Black Ops Pass. Тя включва 12 мултиплейър карти, 4 кампании в зомби режим и 3 нови знака. Днес цената на добавката е 50 долара. Трябва да купите всички DLC или нищо, тъй като артикулите не се продават отделно.

Добавката се пуска в PlayStation 4 седмица по-рано от други платформи. Собствениците на PC и Xbox One ще трябва да изчакат още седмица след излизането на PS4.

Интересни Статии