Изтеглете xrcore.dll

Нашата статия днес ще бъде изцяло насочена към феновете и играчите от серията игри STALKER, които са се сблъскали с доста неприятен проблем - грешката xrcore.dll . Бих искал да посоча, че можете да намерите този файл изключително в STALKER игри.

Файлът xrcore.dll може да създаде проблеми както на потребителите с лицензирана версия на играта, така и с пиратска. В съобщението за грешка с този файл можете да видите следния текст:

@ Точката за въвеждане на процедура 3PBDB не е намерена в DLL на xrcore.dll

По принцип системата ни намеква, че файлът xrcore.dll не е в ред и в момента е невъзможно да се получи достъп до него. Следователно играта не може да бъде стартирана, тъй като xrcore.dll е един от най-важните файлове за нейната работа. Това може да се разбере дори от самото име, в което присъства думата „ядро“, което от английски означава „ядро“.

Какво може да се случи такова нещо с файла, че той да загуби своята функционалност? Да, всичко е същото като при всички файлове тип DLL: небрежни действия на потребители, експозиция на вируси, зловреден софтуер, повредени записи в регистъра, твърде агресивен антивирусен или защитна стена, първоначално неработещ файл и т.н.

Както вече можете да разберете, списъкът с причини може да бъде невероятно дълъг и е доста трудно да се определи точно. Така или иначе това не е толкова важно. Единственото важно нещо е как да се отървете от тази напаст. Обикновено има цял куп методи за решаване на проблеми с DLL файлове, но ние ще подчертаем само двата най-ефективни за нашия случай.

Първият метод е най-очевидният - преинсталирайте играта. Тъй като файлът xrcore.dll е компонент на играта, е възможно да има сценарий, при който този файл да не е инсталиран с играта поради някаква грешка. Опитайте да инсталирате отново играчката и вижте дали грешката xrcore.dll е отстранена . Също така е вероятно да сте изтеглили дефектна версия на играта, което не е рядкост в мрежата. Затова опитайте да изтеглите STALKER от друг ресурс и да го инсталирате. Може би просто сте подходили към проблема от грешната страна.

В повечето случаи горният метод се задейства. Но понякога тези стъпки не могат да направят абсолютно нищо и грешката с файла xrcore.dll остава спешен проблем. Ако всичко това се е случило с вас, тогава можете да опитате да инсталирате xrcore.dll самостоятелно. Просто нека разгледаме по-подробно този метод.

Как да инсталирате xrcore.dll на компютър?

  • Изтеглете xrcore.dll, използвайки връзката по-долу.
  • Поставете го в основната папка с играта, а в нашия случай това е една от игрите на STALKER.
  • След това натиснете Win + R, въведете regsvr32 xrcore.dll и натиснете Enter.
  • Стартирайте играта и проверете дали проблемът остава като грешка с този DLL файл.

Интересни Статии