Изтеглете window.dll

Window.dll е доста важна динамична библиотека в операционната система Windows. Неговата функционалност разчита на огромен брой различни комунални услуги на вашия компютър. И когато се случи нещо лошо с тази библиотека, системата започва да се проваля, показвайки ви различни грешки.

Това е само една от тези грешки, които най-вероятно сте се натъкнали, например, когато стартирате някаква помощна програма или игра. Всъщност можете да направите грешка с файла window.dll в почти всяка ситуация: при отпечатване на документ, при работа в текстов редактор и други подобни. Като цяло можем спокойно да кажем, че проблемът е доста често срещан и може да се появи в различни части на операционната система.

Съобщението за грешка с файла window.dll може да съдържа следния текст:

Програмата не може да бъде стартирана, защото на компютъра липсва window.dll. Опитайте да преинсталирате програмата.

Искам да отбележа, че това съобщение е най-често срещано при проблеми с DLL файлове. Буквално ни казва, че нещо се е случило с window.dll и програмата, която работи, не може да получи достъп до него.

И така, как може да се реши тази ситуация? Всичко е доста просто и тази грешка е поправена точно както всички други проблеми с DLL в операционната система. Нека ги разгледаме.

  • За да започнете, просто рестартирайте компютъра си, тъй като системните сривове могат да бъдат изолирани. Ако след рестартиране на системата грешката изчезна, тогава имайте предвид, че това е малка неизправност в системата и това е малко вероятно да се повтори.
  • Актуализациите на DirectX помагат на някои потребители. Отидете на официалния уебсайт на Microsoft и изтеглете най-новата версия на DirectX. Възможно е тази стъпка да бъде решението на вашия проблем.
  • В този метод ще трябва да изтеглите window.dll и да го инсталирате самостоятелно. Всъщност нека разгледаме по-подробно този метод.

Как да инсталирате window.dll на компютър?

  • За да започнете, трябва да изтеглите window.dll на вашия компютър, използвайки връзката по-долу. Също така ви уверяваме, че файлът, който изтегляте, не е вирус или зловреден софтуер.
  • Тогава window.dll трябва да бъде поставен в системните директории на вашата операционна система. Копирайте файла в C \ Windows \ system32 и C \ Windows \ sysWOW64 . Ако сте толкова рядък потребител на 32-битова система, тогава трябва да поставите файла само в C \ Windows \ system32 .
  • След това натиснете комбинацията клавиши Win + R и въведете regsvr32 window.dll в полето за търсене
  • Проверете за грешка в системата.

Интересни Статии