Изтеглете версията на кръпка 1.0.393.2 за GTA 5 на компютър

Подобно на предишния, този патч версия 1.0.393.2 за Grand Theft Auto V идва с добавянето на „Мръсни пари: Част 2”. Подобно на предишната част на тази актуализация, втората част на Dirty Money ви предлага много нови неща. Ако сте мислили, че сте изцелени умно, тогава помислете отново.

Можете да изгорите току-що откраднатите пари в още по-голяма купчина съдържание. Тя включва цели шест нови първокласни автомобила, под формата на SUV, седан, суперкар, мотоциклет и дори лодка!

Не забравяйте за два нови вида оръжия в магазина „Ammu-Nation“. Тези две средства за отбрана или атака (всеки избира за себе си) са великолепни месингови кокалчета от чисто злато и ново, с дървени вложки, пистолет, стрелящи със силата на истинска пушка.

Също така най-накрая можете да създадете различни дела на териториите на Форт Занкудо и Лос Сантос. Преди това това не можеше да се направи, но играчите успяха да убедят Rockstar да донесе тази възможност. Друга приятна изненада ще бъде обновената станция „Лаборатория“, чисто нови технологични часовници от iFruit, куп нови дрехи, бижута и аксесоари.

Как да инсталирате кръпка версия 1.0.393.2 за Grand Theft Auto V

  1. Първо, инсталирайте кръпка 1.0.393.2
  2. След това инсталирайте обновената ракета за стартиране на Grand Theft Auto V версия 1.0.393.2
  3. Също така инсталирайте новата версия на Social Club 1.1.6.1
  4. Копирайте папките, наречени „mpluxe2“ и „patchday5ng“, в папката „dlcpacks“.
  5. Възможно е след стартиране на играта да получите грешка. В този случай изтрийте папките „mpluxe2“ и „patchday5ng“.
Изтеглете версията на кръпка 1.0.393.2 за GTA 5 на компютър 79 вече са изтеглени

Интересни Статии