Изтеглете vcruntime140.dll за Windows

Отивайки на тази страница, вие възнамерявате да изтеглите vcruntime140 и ние ще ви дадем такава възможност. Въпреки това, заслужава ли си да започнете малко, за да се запознаете с това, което се опитвате да изтеглите, какво е файла vcruntime140 и какво се случва в системата, ако той липсва или е повреден.

Текст за грешка: „ Програмата не може да бъде стартирана, защото VCRUNTIME140.DLL липсва на компютъра. Опитайте да преинсталирате програмата. "

Ето една бърза бележка за вас - никога не изтегляйте и не поставяйте в системата си файлове на трети страни, които сте изтеглили от дълбините на Интернет. Винаги откривайте възможно най-много информация за желания файл, в нашия случай това е vcruntime140.dll . Освен това запознанството не отнема дори пет минути.

Доста често неподготвените потребители или просто начинаещите в използването на Интернет не преминават през заявки за търсене към връзки, които водят до подозрителни сайтове. Те твърдят, че имат нужния файл.

Изтегляте въображаемия vcruntime140.dll и го инсталирате на вашата система. След това вашата операционна система започва да изпитва проблеми в работата, тъй като изтегленият файл е всичко, но не това, което е необходимо. Например контейнер за вирус или някакъв злонамерен софтуер.

Въз основа на това, нека разгледаме накратко произхода на файла, от който се нуждаете. Vcruntime140.dll е динамична библиотека, която всъщност представлява зъбче в Microsoft Visual Studio C ++ 2015. Без този файл всички най-нови мултимедийни приложения, помощни програми и по-специално игри определено няма да стартират.

Вече сте се сблъскали с грешка, която показва липсата на файла vcruntime140.dll . В противен случай не търсите къде да го изтеглите. По-долу този параграф ще предоставим изображения на възможни грешки, които възникват поради липсата на този файл.

И така, при какви обстоятелства се проявява грешката vcruntime140 ? Всичко е съвсем просто, тъй като вече сте виждали това обстоятелство. Проявява се при стартиране на мултимедийни приложения и видео игри (в частност), които разчитат на vcruntime140.dll . Когато работещото приложение не може да използва функционалността на файла, то ви показва грешка относно неговото отсъствие или повреда.

Сега, след като разбрахме произхода на файловите проблеми, които са доста елементарни, трябва да помислим как да поправим грешката vcruntime140.dll

Всичко е доста просто. Трябва или да инсталирате Microsoft Visual Studio C ++ 2015, като го изтеглите от официалния уебсайт на Microsoft, или просто да изтеглите vcruntime140.dll от тази статия и да го инсталирате правилно във вашата операционна система Windows.

Нека да разгледаме как да инсталирате файла vcruntime140.dll във вашата система, т.е. регистрирайте го:

 • За да започнете, трябва да изтеглите файла vcruntime140.dll от връзката по-долу.
 • След това трябва да дезактивирате стария файл:
  • За да направите това, просто натиснете клавишната комбинация Win + R.
  • Въведете regsvr32 / u vcruntime140.dll в прозореца, който се показва .
 • След това трябва да поставите изтегления файл в системните директории: C \ Windows \ System32 и C \ Windows \ SysWOW64, и едновременно в двете директории. Но ако сте малцинството, което използва 32-битова операционна система, тогава трябва да поставите файла само в директорията C \ Windows \ System32
 • И накрая, трябва да регистрирате нов файл:
  • Отворете прозореца „Run“ отново, както беше показано при отписване.
  • Въведете regsvr32 / i vcruntime140.dll в него .

По този начин заменяте дефектния vcruntime140.dll с напълно работещ и поправяте грешката, която се появява при стартиране на приложенията.

Как да инсталирате Vcruntime140 dll файл на компютър?

 • Изтеглете Vcruntime140 dll от връзката по-долу;
 • Копирайте файла в папката C: \ Windows \ System32 ;
 • Копирайте файла в папката C: \ Windows \ SysWOW64 ;
 • Запазете и правете промени;
 • Рестартирайте компютъра;
 • Отворете програма или игра, която изисква файл.
Свали vcruntime140.dll безплатно 4988 вече изтеглени

Интересни Статии