Изтеглете Rockstar Games Social Club

Rockstar Games Social Club е доста интересно решение за библиотеката с игри на фирмата на разработчиците Rockstar Games. Изглежда, че на Земята вече няма геймър, който да не знае това доста популярно име. Понастоящем Rockstar е „Рок звезда“ сред игровата общност.

Спомнете си само колко невероятни игри ни даде тази компания и нейните филиали. Не е нужно да стигате далеч за пример, тъй като серията игри на Grand Theft Auto е най-добрият пример за тяхната активност. Също така, не забравяйте за такава серия като Red Dead и много други страхотни игри.

Услугата Social Club се роди през 2008 г., по времето на излизането на такава популярна игра Grand Theft Auto IV, която по това време беше и все още беше в ръцете на вече мъртвите, за щастие повечето играчи, Игри за Windows услуга На живо.

И така, какво точно представлява Rockstar Games Social Club? Всъщност социалният клуб изпълнява не една, не две, а три функции: управление на цифрови права, тоест закупени фирмени игри, платформа за многопотребителски функции на едни и същи игри и социална мрежа, която ви позволява да комуникирате с други играчи в системата и дори да се съберете в малки групи с тях. Като цяло е доста удобно нещо да не говори за това.

Така че да, не можете да играете видео игри от Rockstar Games без да се регистрирате за тази услуга и няма да можете да я избягате. Именно в края на тази статия можете да изтеглите Rockstar Games Social Club, тъй като за тази работа тази услуга изисква инсталиране на клиент на вашия компютър и е изключително важно постоянно да го актуализирате.

От темата за актуализацията искам да премина към въпроса какви проблеми могат да възникнат при използване на Rockstar Games Social Club. Честно казано, може да възникнат доста проблеми с тази услуга, за която някои потребители не я харесаха. Но той все още е далеч от проблемите, с които потребителите на Games за Windows Live са били удобни, за което благодаря поне за това.

Например може да получите грешка, заявяваща, че играта ви не е напълно заредена, въпреки че е очевидно, че сте я инсталирали напълно преди това. Или може да получите грешка, която ви уведомява, че услугите на Rockstar не са налични и изисква да се свържете с техническата поддръжка. Social Club може също да се позове на факта, че той не може да получи отговор от Steam, но това ще се случи, разбира се, само с игри, закупени в Steam.

Грешките с социалния клуб Rockstar Games се решават главно по два начина: като се изчака Rockstar да отстрани проблемите или да коригира мрежовата връзка от потребителя. Така или иначе подобни проблеми се срещат доста рядко и няма да е трудно да се разрешат. Ако проблемите все още не могат да бъдат решени, тогава техническата поддръжка ще се радва да ви помогне да коригирате ситуацията.

Сега да се върнем към защо трябва да изтеглите Rockstar Games Social Club. Трябва да изтеглите Rockstar Games Social Club, защото без него повечето от по-малко или по-малко модерните проекти от този разработчик няма да работят, поради факта, че той осъществява управление с цифрови права. Просто казано, в тази услуга ще въведете ключа към закупената от вас игра. Дори и да сте го направили в Steam, пак трябва да въведете ключа в Rockstar Games Social Club.

Относно това малко усложнение, някои хора не харесват тази услуга. Искам също да отбележа, че не трябва да бъркате Rockstar Games Social Club с услуга за дигитална дистрибуция, тъй като не можете да купувате игри в него. Той просто свързва Rockstar игрите в една, да речем, верига.

Така че, ние напълно обмислихме тази услуга с вас, нека да преминем към основната цел на тази статия - Изтеглете Rockstar Games Social Club. Освен това, ние няма да ви предоставим някаква случайна версия на тази услуга, но най-новата версия на Rockstar Games Social Club плюс всичките му скорошни варианти. Просто отидете в самия край на статията и кликнете върху бутона „Изтеглете Rockstar Games Social Club“ до версията, която ви интересува.

По-долу е връзката за изтегляне на най-новата версия на Rockstar Games Social Club от 08/10/2018.

Изтеглете най-новата версия на Rockstar Games Social Club 1.2.4.01 64672 вече изтеглени

Стари версии

История на версиите:

 • Rockstar Games Social Club версия 1.2.4.0
 • Rockstar Games Social Club версия 1.2.1.2
 • Rockstar Games Social Club версия 1.2.1.0
 • Rockstar Games Social Club версия 1.2.0.8
 • Rockstar Games Social Club версия 1.2.0.5
 • Rockstar Games Social Club версия 1.1.9.6
 • Rockstar Games Social Club версия 1.1.9.5
 • Rockstar Games Social Club версия 1.1.7.8
 • Rockstar Games Social Club версия 1.1.7.2
 • Rockstar Games Social Club версия 1.1.6.8
 • Rockstar Games Social Club версия 1.1.6.5
 • Rockstar Games Social Club версия 1.1.6.1
 • Rockstar Games Social Club версия 1.1.6.0
 • Rockstar Games Social Club версия 1.1.5.8
 • Rockstar Games Social Club версия 1.1.5.6
 • Rockstar Games Social Club версия 1.1.5.5

Интересни Статии