Изтеглете Pokemon GO за Android и iOS

Отне само една седмица на приложението Pokemon GO, за да стигне до върха на световните класации в Google Play и App Store. Първоначално играта беше пусната на запад, но от днес стана достъпна и в страните от ОНД. Побързайте първо да изпробвате новия продукт!

В арсенала от приложения за устройства на платформите Android и iOS голям брой потребители вече ще имат Pokémon GO - мултиплейър мобилна игра, разработена от легендарната компания Nintendo. За феновете на жанра ще има голяма изненада: по време на играта ще трябва да намерите доста познати същества с различни суперсили - Pokemon. Освен това, благодарение на технологията за разширена реалност, това ще трябва да стане чрез движение в реалния свят.

Играта се оказа не само интересна и вълнуваща, но и полезна, тъй като Pokémon GO за Android и iOS ви задължава да вършите вълнуваща работа, като същевременно навивате допълнителни километри ходене, което не може да повлияе положително на вашето здраве. Освен Pokemon, играчите ще трябва да търсят най-различни кеши, бонуси и много други. Самият геймплей не се ограничава само до търсенето - ще намерите много други интересни функции, като разнообразни състезания, точки за заснемане и други забавления.

Препоръчваме да изтеглите играта от надеждни източници. Препоръчваме да изтеглите Pokemon GO от appmirror.net чрез връзките по-долу:

Изтеглете най-новата версия на Pokemon GO за Android

Интересни Статии