Изтеглете кръпка 1.0.1180.2 "Smugglers" за GTA Online

Днес имате възможност да изтеглите пластира 1.0.1180.2 за GTA Online, който съдържа различни корекции и актуализацията на Smugglers.

За разлика от предишната актуализация, наречена „Търговия с оръжие“, където ново съдържание, фокусирано върху сухопътната военна техника, нейната разработка и продажба, „Контрабандисти“ за GTA Online ще се съсредоточат върху авиацията и контрабандата.

Вашата основна цел в тази актуализация ще бъде транспортирането и продажбата на контрабандни стоки, задачите, които ще изпълнявате с помощта на актуализирани и нови самолети. В „Контрабандисти“ със сигурност ще намерите самолет по ваш вкус и цел.

И къде да съхранявам всички тези птици? В това разширение Rockstar даде възможност на играчите да закупят свой персонализиран Hangar, от който ще ръководите вашия полулегален бизнес, продаващ контрабандни стоки. И за да помогнете в целия този бизнес, вие няма да бъдете никой друг, освен нервен Рон.

Освен всичко друго, към GTA Online е добавен нов режим на конфронтация, наречен „Транспортни войни“. Идеята на този режим е следната: до четири отбора парашутират в постоянно намаляваща зона. В тази зона са разпръснати различни оръжия и техника, с които ще се сблъскате с други играчи. Победител ще бъде този, който остане в маркираната зона и оцелее. Просто и вкусно.

В допълнение към новите самолети, Rockstar добави в играта няколко нови коли, както и куп нови дрехи, аксесоари и други екстри, които се предлагат с всяка добавка.

Как да инсталирате кръпка 1.0.1180.2 за GTA Online

  • Актуализирайте стартовия и Rockstar Games Social Club до най-новата версия в момента, те са във файла.
  • Копирайте папките „mpsmuggler“, „mpairraces“ и „patchday16ng“ в директорията \ update \ x64 \ dlcpacks
  • Копирайте файла GTA5.exe със замяната в основната папка GTA 5.
  • Копирайте файла „update.rpf“ със замяната в директорията \ Grand Theft Auto V \ update \
  • Ако имате някакви затруднения при стартиране на GTA Online, тогава ще трябва да премахнете „mpsmuggler“, „mpairraces“ и „patchday16ng“.
Изтеглете кръпка 1.0.1180.2 "Smugglers" за GTA Online 288 вече изтеглени

Интересни Статии