Изтеглете isdone.dll библиотека

В тази статия ще анализираме такова неприятно явление като грешка isdone.dll. Ако сте виждали това явление на вашия монитор, тогава определено сте в процес на инсталиране на някоя изтеглена играчка или приложение. И така, как да поправите файла isdone.dll на вашия компютър и спокойно да инсталирате това, което искате?

Текстът на грешката е следният: „ Възникна грешка при разопаковането: Архивът е повреден! Unarc.dll върна код за грешка: -7. ГРЕШКА: архивните данни са повредени (декомпресията не е успешна). "

Е, едно решение е просто да изтеглите isdone.dll и да го инсталирате във вашата система. Но ще стигнем до това. На първо място, нека да разгледаме директно файла, който е причинил грешката.

isdone.dll е библиотека с динамични връзки, която е работен елемент в инсталационната система InnoSetup. Можете да намерите този инсталатор доста често в различни преопаковани вариации на програми, т.е. Опции за опаковане или откъсване.

Съобщението за грешка може да съдържа различен текст, но винаги ще съдържа един подобен ред „isdone.dll възникна грешка при разопаковането“, т.е. те директно ни посочват, че нещо пречи на процеса на разопаковане на файлове по време на инсталационния процес.

Сега, след като се запознахме с виновника, нека разгледаме как можете да поправите грешката isdone.dll при инсталиране на игри и програми. За някои от методите за решаване на проблема, ще трябва да изтеглите isdone.dll. Можете да направите това в самия край на статията.

 • Деактивиране на антивирусен софтуер. Има възможност, макар и малка, вашият антивирус по някакъв начин да пречи на инсталатора на InnoSetup и блокира файла isdone.dll . Опитайте да го деактивирате по време на инсталирането на играта или програмата и вижте дали грешката е изчезнала.
 • Кирилични знаци на пътя на инсталатора. Възникването на тази грешка е възможно и поради факта, че символите на кирилица са на пътя на инсталацията, т.е. Руски букви. Преименувайте инсталационните си директории или ги променяйте, но само така, че да няма кирилица и след това опитайте да инсталирате отново.
 • Актуализация на DirectX. Това решение на грешката с isdone.dll е доста странно. Можете да опитате да актуализирате DirectX. Някои потребители твърдят, че са успели да преодолеят проблема с обикновена актуализация на DirectX. Не е ясно как става това, но можете просто да опитате. Във всеки случай няма да се влоши.
 • Проблемът с RAM паметта. Отново някои потребители твърдят, че проблемът е възникнал поради някакъв вид RAM проблеми. Опитайте да пренаредите слотовете RAM. Ако имате само една скоба, просто я поставете в друг слот. Можете също да проверите вашата RAM памет с помощта на помощната програма MemTest. Тази програма е идеална за проверка на RAM по време на появата на всякакви грешки с нея.
 • Деактивиране на DEP (Превенция на изпълнението на данни). DEP служи като защитна функция за операционната система Windows, която я защитава например от различни вирусни атаки. По принцип това нещо е доста полезно, но поради него могат да се появят някои грешки и в нашия случай това е „isdone.dll възникна грешка при разопаковането“ . Всичко, което трябва да направите, е да добавите изпълним файл на инсталатора в списъка с изключения на DEP. За целта направете следното:
  • Щракнете с десния бутон върху „Старт“ и изберете „Система“ от контекстното меню .
  • След това кликнете върху „Advanced“ в прозореца на системата.
  • Преминете през „Разширени - Производителност - Опции“.
  • След това отворете раздела Предотвратяване на изпълнението на данни.
  • Поставете отметка в квадратчето до „Активиране на DEP за всички програми и услуги, с изключение на избраните по-долу .

   Щракнете върху бутона „Добавяне ...“ и добавете изпълнимия файл на инсталатора в списъка с изключения и след това щракнете върху „OK“.

  • След това рестартирайте компютъра си, за да направите промени.
  • Опитайте да започнете инсталацията отново и да видите дали грешката с файла isdone.dll е изчезнала .

Е, и както обикновено, нека да разгледаме начин да инсталирате файл в системата, или по-скоро как да регистрирате файл в системата.

Как да инсталирате isdone.dll на компютър?

 • За да започнете, изтеглете файла isdone.dll в края на тази статия.
 • Копирайте файла в системните директории C \ Windows \ System32 и C \ Windows \ SysWOW64 . Ако сте собственик на 32-битова операционна система, тогава файлът трябва да се копира само в C \ Windows \ System32 .
 • След това трябва да регистрирате файла. За целта направете следното:
  • Натиснете комбинацията клавиши Win + R, за да отворите „Run“.
  • На празен ред напишете regsvr32 / i isdone.dll
 • След това можете да опитате да започнете инсталирането на приложението или играта отново.

Интересни Статии