Изтеглете core.dll

Когато започваме игри, очакваме всичко да върви гладко. Но понякога нещата се объркват. И с операционната система Windows, това "погрешно" се случва почти всеки друг път. Опитахте да стартирате играта, която току-що сте инсталирали, но на екрана на монитора видяхте грешка, казваща, че core.dll липсва . За по-точна грешка може да каже следното:

Програмата не може да бъде стартирана, защото core.dll липсва от компютъра. Опитайте да преинсталирате програмата.

Ако описаната ситуация напълно пасва на вашата, значи сте попаднали на правилното място, защото сега ще се опитаме бързо да разрешим този неприятен случай. Като начало трябва да разберем какво представлява файлът core.dll и откъде идва, тъй като тази информация може да стане важна в процеса на решаване на грешката.

Core.dll е доста важна библиотека за динамични връзки в операционната система, тъй като е пряко участва в стартирането на различни помощни програми и програми на вашия компютър. Може да присъства както в системните директории, така и като компонент на помощните програми. Също така си струва да се отбележи, че файлът core.dll най-често може да бъде подложен на вирусна атака.

Нека да поговорим за възможни проблеми с този файл. Тъй като този файл е DLL, с него могат да възникнат доста типични проблеми. Ето кратък списък на най-често срещаните проблеми:

  • Неуспешното обработване на потребителя на системата доведе до изтриването на файла от компютъра.
  • Както вече споменахме, вирус може да проникне в компютъра на потребителя, което стои зад проблемите с файла core.dll .
  • По грешка антивирусът може да запише този файл в редиците на опасен софтуер или вируси и в резултат на това да го постави в карантина. В най-лошия случай той би могъл да го премахне напълно, но това рядко се случва.
  • Поради същите вируси или злонамерен софтуер, записите в системния регистър на Windows за този файл са повредени.

Описаните по-горе причини са класически списък от причини за проблеми с DLL файлове. И така, как да поправите грешката с файла? Тук можете да опитате да изпълните двата най-ефективни метода: инсталиране на файла в системните директории с последващата му регистрация или поставяне на файла в папката на програмата, която ще стартира. И за двата метода ще трябва да изтеглите core.dll, което можете да направите в края на тази статия.

Как да инсталирате core.dll на компютър?

  • Изтеглете core.dll
  • Копирайте файла в системните папки C \ Windows \ system32 и C \ Windows \ sysWOW64
  • Натиснете комбинацията клавиши Win + R и въведете командата regsvr32 core.dll в появилия се ред
  • Ако възникне грешка, опитайте да поставите файла директно в папката с играта или програмата.

Интересни Статии