Изтеглете библиотечния файл msvcp140.dll

Просто искахте да играете играта, която току-що сте инсталирали, но по пътя ви се появи друга злонамерена грешка, която каза: „ Програмата не може да се стартира, защото на компютъра липсва msvcp140.dll. Опитайте да инсталирате отново приложението . "

Това беше просто опит за предположение, но най-вероятно това е така. Е, тази грешка е доста лесна за отстраняване и днес ще ви кажем как да я направите точно.

Като начало, както винаги, трябва да се запознаете със собствеността на самия файл, тъй като никой не иска да добави непознат файл към тяхната система. Напомняме ви, че не трябва да изтегляте файлове и по-специално разширения като .exe, rar, zip, dll от непознати ресурси. Именно тези видове файлове най-често съдържат разнообразие от вируси, троянски коне, злонамерен софтуер и т.н.

Въпреки това, да се върнем към основната тема на тази статия. Какво е файл msvcp140.dll? Този файл е динамично свързана библиотека, услугите на която могат да се използват от много различни програми. По-конкретно, msvcp140.dll е компонент на софтуера Microsoft Visual Studio C ++ 2015.

Логично е, че когато се опитате да стартирате помощна програма, която разчита на Visual Studio C ++ 2015, и тя не може да намери нужния елемент, операционната система ще ви изпрати съобщение за грешка. Както вече можете да разберете, всичко е съвсем просто. Всичко, което трябва да направите, е да замените липсващия, повреден или модифициран msvcp140.dll с нормален, работещ.

Сега нека разгледаме методите, чрез които това може да се реализира. Използват се основно три основни метода. За два от тях ще трябва да изтеглите файла msvcp140.dll, което може да стане в края на тази статия.

Метод 1. Първият и най-логичен в тази ситуация е опит за инсталиране на Microsoft Visual Studio C ++ 2015. Можете да го изтеглите с помощта на тази връзка, която ще ви отведе директно до официалния уебсайт на Microsoft.

Метод 2. Вторият метод е просто да поставите файла msvcp140.dll в папката на играта и ... всъщност това е всичко. Просто поставете файла във вътрешността на изтеглената от вас игра. Третият метод ще ви накара да преместите пръстите си малко по клавиатурата. В него ще трябва да изтеглите файла, да го поставите в системните директории и след това да се регистрирате.

Метод 3. Нека разгледаме по-подробно последния метод в списъка. Метод, който изисква да регистрирате файл. Методът, който ще използвате, ако обикновената инсталация на файл не успее. За да завършите този метод, направете следното:

 • За да започнете, изтеглете файла, връзката към който е в дъното на тази статия.
 • След това трябва да дезактивирате стария файл msvcp140.dll. За целта направете следното:
  • Натиснете комбинацията клавиши Win + X и изберете „Команден ред (администратор)“ от контекстното меню .
  • В командния ред, който се отваря, въведете regsvr32 / u msvcp140.dll
 • След като отмените регистрацията, трябва да поставите изтегления файл в системните директории: C: \ Windows \ System32 и C: \ Windows \ SysWOW64 . Ако по някаква причина сте собственик на 32-битова операционна система, тогава трябва да поставите файла само в директорията C : \ Windows \ System32.
 • Сега трябва да регистрирате нов файл. За да направите това, отворете командния ред отново и въведете командата regsvr32 / i msvcp140.dll
 • Сега опитайте да стартирате приложението, което преди това не е работило.

Как да инсталирате msvcp140.dll на компютъра?

 • Изтеглете msvcp140.dll от връзката по-долу.
 • Поставете изтегления файл в директорията с играта или програмата.
 • Стартирайте игра или програма и проверете за грешки.
 • Ако грешката все още е в сила, прибягвайте до третия метод.
Свали msvcp140.dll безплатно 9101 вече изтеглени

Интересни Статии