Изтеглете 3dmgame.dll за игри

Вероятно вече сте се сблъскали с грешката във файла 3dmgame.dll, която се прояви при пускането на играчка, в противен случай нямаше да дойдете тук. Знаете ли какво представлява файлът 3dmgame.dll ?

3dmgame.dll е динамична библиотека, която е част от файловете за хакване на видео игри от екипа на 3dm. Естествено, ако нещо се случи с този файл, тогава хакерската версия на играта няма да работи. Ако файлът 3dmgame.dll е повреден или липсва, ще видите грешка, която гласи следното:

„Програмата не може да бъде стартирана, защото в компютъра липсва 3dmgame.dll. Програмата не може да бъде стартирана. "

Не ви обвиняваме, че сте изтеглили пиратско съдържание, тъй като всеки има свои причини. Независимо от това, нека разберем какво може да се случи с този файл и защо наблюдавате явление като грешка 3dmgame.dll.

По принцип могат да възникнат два сценария:

  • Изтеглихте пиратската версия на играта, в която файлът 3dmgame.dll вече беше първоначално повреден. Това може да се случи поради факта, че създателят на дистрибуцията беше малко помия, например при създаване на компресирана версия на играта или инсталиране на пукнатина.
  • Вашият антивирусен софтуер е решил, че файлът 3dmgame.dll е изключително гаден файл, т.е. троянски или вирус и реши да се отърве от него възможно най-скоро, като постави файла в карантина или просто го изтрие.

Поправянето на файла с грешки 3dmgame.dll е съвсем просто и няма да отнеме много време. За да започнете, просто се опитайте да намерите файла в карантинната зона на вашия антивирус. Прокопайте настройките на вашия антивирус и ще намерите елемент за карантината.

Трябва да извадите файла от карантина, да го преместите обратно в оригиналната си директория и да го добавите към изключението. След това можете спокойно да стартирате играта и не се страхувате, че антивирусът отново ще изтрие 3dmgame.dll . За съжаление, описанието как се прави е доста проблематично, тъй като интерфейсът на всеки антивирус е уникален.

Въпреки това, в повечето случаи антивирусите имат навика просто да изтрият файла 3dmgame.dll и да се справят с края. В края на тази статия можете да изтеглите файла нужния файл. За да се отървете от грешката 3dmgame.dll направете следното:

  • Изтеглете файла 3dmgame.dll от тази страница.
  • Изключете защитата на вашия антивирус, така че той веднага ще се опита да се отърве от файла, ако забележи активността на системата.
  • Поставете файла 3dmgame.dll в директорията на играта, в която се предполага.
  • Стартирайте играта и играйте.

Това всъщност е всичко. Можете спокойно да продължите или да започнете да играете на изтеглената от вас игра. Искам обаче да дам малко съвети за бъдещето, което ще ви спести огромно количество време.

Преди да започнете инсталирането на хаквана игра, деактивирайте активната защита на вашия антивирус. След това стартирайте инсталацията на играта. По този начин, вашият антивирус няма да изтрие или постави файла в карантина. След като инсталирате играта, отидете на настройките на антивируса и добавете файла 3dmgame.dll в списъка за изключване.

Интересни Статии