Инструкции за разрешаване на грешки, замръзвания, проблеми с упълномощаването и DLL файлове в Warhammer: End Times Vermintide

Този материал, който сме подготвили въз основа на многобройни съобщения и оплаквания от потребителите, ще ви помогне да се отървете от грешки, замръзвания, проблеми с разрешаването и DLL файлове в играта Warhammer: End Times Vermintide. Не пропускайте да опитате няколко предмета от следния списък, ако имате проблеми с играта.

Играта се срива при използване на графична карта AMD Radeon 7900

За да отстраните този проблем при стартиране и завършване на Warhammer: End Times Vermintide, щракнете с десния бутон върху иконата на играта в приложението Steam и отворете Properties. Отворете локалните файлове с игри и стартирайте проверка за целостта на файловете. Това ще ви помогне да проверите всеки файл в основната папка на играта и да изтеглите липсващия или повредения.

Можете също да опитате да понижите графичните настройки в играта до среден, за да се отървете от сривовете. За някои потребители намаляването на звуковите настройки до минимум или преминаването към режим на цял екран вместо прозорец или обратно.

Играта се срива и показва съобщението "Steam приложението трябва да работи, за да стартира играта"

Рестартирането на приложението Steam и опитът за рестартиране на играта ще ви помогне да се отървете от такъв проблем. Ако тези стъпки не помогнат да стартирате играта правилно, опитайте да инсталирате отново Steam.

Играта се срива при стартиране и показва съобщението „Потребителят е офлайн“

За да поправите такава грешка, също често е достатъчно просто да рестартирате Steam. Понякога може да е необходима пълна преинсталация.

Играта се срива по време на разрешаване, след като се покаже екранът за пръскане или когато се покаже екранът за зареждане

Най-ефективният начин за разрешаване на подобни проблеми е да стартирате играта с права на системния администратор. За да направите това, щракнете с десния бутон върху иконата на играта и изберете Изпълни като администратор от контекстното меню.

Когато играта започне, се появява съобщение за грешка, съдържащо името на файла d3dcompiler_46dll

Има два начина за решаване на този проблем. Опитайте и двете.

  • Първо, опитайте да изтеглите DLL файла d3dcompiler_46dll от специален ресурс и го поставете в съответната системна папка. Най-често ще бъде изтеглен файл Readme с инструкции заедно с DLL файла.
  • Второ, опитайте да изтриете папката Warharhammer: End Times Vermintide, разположена в директорията% appdata% fatshark

Когато играта започне, процесът на изтегляне замръзва, докато логото се показва

Можете да се отървете от такъв проблем, като поставите играта в режим на цял екран от прозореца. Опитайте също да промените графичните настройки от максимум към среден и да деактивирате вертикалната синхронизация на vsync и след това рестартирайте играта. След като играта започне и стигнете до механата, можете да върнете режима на цял екран обратно, както и да върнете настройките в първоначалното им състояние. Играта веднага ще ви помоли да рестартирате, за да приложите настройките. Съгласете се с тази процедура и изчакайте рестарта. Моля, обърнете внимание, че този метод дава само временен ефект и след рестартиране на компютъра ще трябва да извършите всички процедури отново.

Проблеми със стартирането на приставки

За да разберете за съществуването на подобен проблем на вашия компютър, ще ви помогне съобщение, което може да се появи при стартиране на играта - „Грешка при зареждане на приставки“. За да отстраните проблемите и да нормализирате стартирането на играта, изпълнете следните стъпки:

  • Изтеглете файла fishtank_pluginw32_publicdev.dll и отворете кореновата папка Steam, намираща се на C: / Program Files (x86) / Steam /
  • Намерете и отворете следната пара на папката / Apps / common / Warhammer End Times Vermintide Public Test / двоични файлове / плъгини
  • Намерете файла fishtank_pluginw32_publicdev.dll в тази папка и го преименувайте fishtank_pluginw32_publicdev.bak
  • След това копирайте изтегления от мрежата файл fishtank_pluginw32_publicdev.dll в тази папка и стартирайте играта отново от приложението Steam

Грешка при влизане или грешка при удостоверяване

Това се случва след копиране на файловете, свързани с бета версията, в основната папка на играта, след което системата за проверка на целостта на файловете Steam ги разпознава като проблемни и изтегля файловете със стабилна версия. Това води до смесване на файлове от няколко версии и в резултат на това до проблеми с разрешаването и използването на клавиши. За да се отървете от този проблем и да не инсталирате отново играта, направете следното:

  • Направете пълен архив на играта, като използвате специална опция в приложението Steam. Това ще избегне повторното изтегляне на всички игрови файлове. След това деинсталирайте играта, като използвате опцията „Премахване на локално съдържание“ на Steam
  • Намерете папката, в която е инсталирана играта, и изтрийте от нея всички файлове, които Steam пропусна. След това изтрийте директорията „fatshark“ от вашия компютър. Той се намира на пътя От:> Потребители> вашия профил> Приложения> Роуминг
  • Възстановете играта от създадения преди това архив и проверете целостта на файловете. След това опитайте да стартирате играта.

Гласовите функции не работят

По подразбиране всички гласови функции в играта са деактивирани и тяхното включване се извършва ръчно в настройките на играта.

Играта се срива веднага след завършването на следващата мисия

Опитайте да стартирате играта като администратор. Възможно е да има проблем с ограничени разрешения за запис. Опитайте също да намалите графичните настройки до средни. След приключване на мисията, играта стартира видео разговор, което може да бъде причина за сривове.

Всички горепосочени методи и инструкции ще ви помогнат да се отървете от основните и най-често срещани проблеми. Независимо от това, ако имате някаква конкретна грешка, можете да я опишете в коментарите по-долу и ние ще се опитаме да намерим решение. Не забравяйте да посочите точната конфигурация на вашия компютър.

Интересни Статии