Иновации в Assysin's Creed Odyssey с пластир 1.07

Не си мислете, че това е друга незначителна актуализация, която няма да донесе забележими промени в играта. Заедно с актуализацията 1.07 в играта се появяват не само малки иновации. С най-новите иновации в света на Древна Гърция настъпват следните промени:

 • Увеличено максималното ниво на героя;
 • Подобрена система за визуално персонализиране. Той значително променя външния вид на играта;
 • Грешки, отстранени в някои задания и много други.

В кръпка 1.07 има много важни новости, които са задължителни за инсталиране от плейъра.

Увеличете максималното ниво на героя

Искате да играете повече в Assisein's Creed Odyssey, но нямате достатъчно мотивация? Сега има допълнителен стимул да продължи пътуването за Касандра или Алексей. Благодарение на новите нива на героя има смисъл да отидете да плавате по Егейско море и да откриете нови места. Сто процента завършване на играта не беше лесно постижение, но също така ви позволява да продължите развитието на героя.

Ако преди максималното ниво на героя е било ниво 50, сега героите могат да бъдат развити до ниво 70. Това става достъпно след изтегляне и инсталиране на актуализацията с тегло 2, 5 GB.

Актуализация на системата за визуализация

Да станеш стилен сред атиняните и спартанците не е приоритет в играта, особено по време на борбата с култа към Космоса. Последователите на култа преследват героя на всяка крачка, мислейки специално за стила и няма време. Независимо от това, разработчиците добавиха тази възможност. Сега героят може да смесва различни цветове на екипировката и да сменя кожите си. Сега играта е на разположение за промяна на козметичните елементи на оръжията, бронята, за да се създаде уникален вид на героя.

В официалния блог вече има съобщение, представящо възможностите за промяна на външния вид на героя. В играта можете да събирате неща, за да промените визуалния компонент на героя. Нещата са запазени завинаги в играта, техният играч може да се промени по всяко време. В настройките се появи специален раздел за персонализиране на външния вид. Освен това е възможно да се използват различни шарки и други структурни елементи за полагане на оборудване. Освен това героят получава редица нови движения.

Поправки на грешки в куестове с кръпка 1.07

За играчите, които не могат да изпълняват задачи поради грешки в играта, има добри новини - Ubisoft ги коригира. Поправете докоснати грешки в следните мисии:

 • „Червените бягат на улицата“;
 • Minotour De Force;
 • „Домашен сладък дом“;
 • „Майчински молитви“;
 • Симпозиум на Перикъл;
 • „Дъщерите правят дрехи“;
 • „Ние ще възкръснем“;
 • Спаринг с Роксана;
 • „Отровна среща“.

Разработчиците донесоха на ум всички тези задачи, сега задачите могат да бъдат завършени. Всички задачи, които са имали определени проблеми. Особено много жалби бяха получени от задачата Toxic Meeting, при която маркерът на картата изобщо не се появи. Сега пълното преминаване на играта ще даде изключително положителни емоции и няма да започне да нервира. Ubisoft се погрижи да поправи основните грешки.

Patch актуализации на лаптоп 1.07

Повече подробности за иновациите в Assassin's Creed Odyssey можете да намерите в публикацията на официалния уебсайт. Бележката посочва само основните иновации, които правят най-големите промени в играта. Останалите елементи се изучават най-добре на уебсайта на играта.

Интересни Статии