IFA 2019: ТОП 5 на най-добрите електронни новини

IFA 2019 - интересно събитие! В Берлин се провежда ежегодно изложение на модерни устройства, представящо хиляди компании, участващи в събитието. Няма да видите толкова нови продукти никъде! Затова сме подготвили този ТОП 5 от най-готините електронни иновации. Това не е за изпускане!

Sony Xperia 5

Уникален по своя дизайн и технически характеристики. Мощна батерия 3 140 mAh, резолюция на екрана във Full HD + формат, а не както преди 4K. За скоростта на работа отговаря процесорът Snapdragon 855. Основната камера поддържа тройна камера със сензори със същата разделителна способност от 12 мегапиксела. Предна камера - 8 мегапиксела.

Samsung Powerbot VR7200

Предлагат се и роботизирана прахосмукачка с мощност на всмукване от около 200 W, инверторен мотор и Jet Cyclone система за филтриране. Уникалният дизайн и възможности на устройството не остави никого безразличен на събитието.

Стелт Razer Blade 13

Новият модел лаптоп, представен на събитието от Razer. Самото устройство е тънко и леко, дебелината на устройството беше 15, 3 мм, а за ефективността отговаря и процесорът Intel Core i7. Самият производител твърди, че е създал първия в света ултрабук за игри с мощна графична карта GeForce GTX 1650.

Рязък 120 ”8K телевизор

Японската компания представи на света най-големия телевизор с резолюция 8K UHD, който има диагонал 120 инча. Това е наистина прекрасно постижение, което ще ви даде незабравими емоции при гледане на филми, телевизионни предавания и телевизионни програми. Това устройство определено си заслужава вашето внимание!

AirDresser

Производителят представи невероятно нещо! Ако кажете, че това е просто килер, ще звучи много грубо. Това устройство ви позволява да дезинфекцирате дрехи! А също така да парите и освежавате нещата. Какво може да бъде по-добре от момента, в който отворите килера и там всички дрехи са гладени, дезинфекцирани и миришат вкусно. Грейс!

Интересни Статии