Hyde Resident Evil 7: местоположение на Misters Everywhere

В света на Resident Evil 7 разпръснаха само огромно количество предмети. Понякога, обикаляйки жилището на Бейкъра, изглежда, че другарите имат истинска хитрост от натрупването на купища безполезен боклук. Вътре в къщата, извън къщата, под къщата - буквално навсякъде ще видите огромни купчини боклук.

Въпреки че не целият боклук е безполезен. Например, по време на играта забелязахте ли малки лилави фигурки на „попови лъжички“? Те доста често се натъкват на вашия път. Ако сте мислили, че те са поставени в играта просто така, или може би това е хоби на някой от членовете на семейството, то тук грешите.

Misters Everywhere е един от колекционерските предмети, които трябва да разбиете веднага щом забележите. Навсякъде в играта има двадесет такива господа. Ако ги разбиете всички, ще получите едноименното постижение, т.е. „Мистър навсякъде“ и специални обувки, които ще накарат героя ви да се движи с много по-бърза скорост, което е доста добър бонус в играта за оцеляване.

Намирането на всички господа навсякъде е доста трудна задача, но все още изпълнима. В тази статия ще ви кажем къде можете да намерите тези попови лъжички.

Hyde Resident Evil 7: местоположение на Misters Everywhere

Както вече споменахме, навсякъде в Resident Evil 7 има само двадесет господа. Доста прилична сума. И точно затова няма да поставяме отделно заглавие за всеки „Мистър“, тъй като поради това статията може да се превърне в едно голямо сметище. Просто ги поставяме в обичайната номерация, последвана от описание на местоположението им.

Припомняме ви, че тези фигурки на футболисти трябва да бъдат счупени, а не да се събират. Просто ги ударете с нещо или стреляйте, ако меценатите не съжаляват.

 1. Можете да намерите първия г-н навсякъде веднага след края на пролога, т.е. след вечеря със семейството. Отидете до Централната зала. След като влезете в стаята, веднага отидете наляво на масата. Именно на тази мебел ще лежи първият г-н Навсякъде.
 2. Вторият г-н Навсякъде не е толкова далеч от първия. Отидете вдясно от вратата, която води към Централната зала. В края на коридора ще има купчина мебели, върху които ще застане Вторият господин навсякъде.
 3. Зад Третия г-н навсякъде вече трябва да се изкачи на втория етаж на Главната къща. Щом се издигнете на Втори етаж, се отправете към салона. Друг господин навсякъде ще се скрие от вас в кошница за пране, която стои на пиедестал.
 4. Четвъртият г-н навсякъде все още ще бъде в Главната къща, в стаята, в която са разположени трофеите. Тази стая може да се намери точно зад Централната зала. Помпата ще застане в малък прозорец до вратата на Гарван.
 5. Петият г-н навсякъде ще бъде в пералнята на приземния етаж. Щом влезете в стаята, ще видите таблица, на която ще бъде разположен рекордерът за запис. Именно под тази маса ще бъде господин Навсякъде.
 6. За шести господин навсякъде трябва да се качите в мазето на все още Главния дом. Поповата лъжа ще лежи до вратата на змията, която се намира над моргата на картата.
 7. Седмата фигурка се намира на тавана на основната къща. Има малка ниша над стълбите към таванското помещение, на която господин Навсякъде ще застане. Тук, в тази фигурка на футболист, най-вероятно ще трябва да стреляте, тъй като тя е разположена на доста неудобно място.
 8. Осмият господин навсякъде ще лежи в двора, или по-точно, под стъпалата на ремаркето. Можете лесно да го забележите, само като се приближите до Ремаркето.
 9. За деветия Tadpole трябва да отидете до Стария дом. Отидете до стаята за запазване, която се намира зад галерията. Мистър навсякъде ще стои на рафт със снимка.
 10. Честито! Вие сте почти на половината път там. За номер десет трябва да се качите в мазето на Стария дом. За да бъдем по-конкретни, фигурката ще лежи зад палета на стъпалата, които водят към Мазето.
 11. Следващият г-н навсякъде може да бъде намерен веднага след загадките в галерията. В напълно разрушената част на къщата ще има дупка в пода, която се намира зад лебедката. Скочете в дупката и продължете да ходите под къщата. Потърсете металния багажник, върху който ще лежи клетката за домашни любимци. В горната част на този багажник ще намерите единадесетия г-н Навсякъде.
 12. За дванадесетия г-н ще трябва да се изкачи на втория етаж на Стария дом. Отиди до следващата стая след Олтара. Фигурката ще стои на нощното шкафче със свещник. До нощното шкафче ще има везни, върху които е окачена керосинова лампа.
 13. Тринадесети г-н навсякъде ще ви очаква в тестовата зона. За да го унищожите, може би просто трябва да стреляте с пистолет. Влизайки в стаята, ще видите бали сено. Преминете ги и погледнете вляво към гредите с метална мрежа. Именно на върха на този закътан проход, на един от гредите, ще застане господин Навсякъде.
 14. Все още в тестовата зона. Следващият „блокчейн“ ще бъде разположен зад вратата от Стаята за наблюдение, в която ще стои вашата вездесъща кутия. Просто излезте от вратата и направете обратен завой. Над вратата ще бъде гръб към вас, господин навсякъде, където можете да стреляте само.
 15. Сега е време да се насочите към местоположението, наречено „Лодка навес“. В една колиба ще виси риболовна мрежа. Под него господин навсякъде ще излъже себе си.
 16. В навеса на лодката вече няма попови лъжички Сега отиваме на изгубения кораб. Шестнадесети господин навсякъде ще застане до стълбите, които водят надолу от четвъртия етаж, но в края му всичко е натъпкано с чекмеджета и палети. Веднага ще го видите, тъй като той с право се вкопчва в погледа си.
 17. Следващият г-н Навсякъде също стои на Мъртвия кораб. На втория етаж ще има стая със стълбище, което се намира вляво от вратата към трапезарията. На картата тази стая се намира над Кубрик. Отидете до стълбите и просто направете завой на 180 градуса. Над вас ще трябва да видите седемнадесетия г-н навсякъде.
 18. След това ще трябва да отидем до местоположението с името "Quagmire". На това място ще намерите стаята за запазване, до която има стълбище. Точно до стълбите, в отвора на стената без дъски, трябва да видите господин навсякъде, който стои там.
 19. Сега се транспортираме до рудника на солта. Пред вас трябва да видите следната картина - платформа върху метални греди, към която води стълбище с парапети. Под платформата ще има жп коловози и две колички. Минете над платформата, покрай количките. Ще трябва да видите друга платформа, на която да видите две варели зад парапета. Точно на тези бъчви ще стои деветнадесетият г-н Навсякъде.
 20. Най-накрая! Остава да унищожим последния господин навсякъде. Последният по рода си се намира в Къщата за гости, или по-скоро, в хранилището. Да пропуснете тази фигурка е съвсем просто. Излизате от рудника на солта през дупката, която води до свода на къщата за гости. На вратата, за да излезете от Сейфа си, завъртете на 180 градуса. Ще видите метална стойка, на която ще стои последният господин Навсякъде.

Интересни Статии