Hyde Resident Evil 7: Местоположение на древни монети

Е, този път ние с вас ще сортираме малко по-различен колекционерски предмет - Древни монети. За разлика от същите господа навсякъде, тези ценни бижута от миналото трябва да бъдат събрани. Това е просто търсене на съкровища, но само съкровището не е погребано на едно място, а разпръснато на огромна територия.

И така, какво са древните монети? Е, първо, това е колекционерски предмет, което е доста очевидно. Второ, това е начин да спечелите специално постижение, което се отваря, ако съберете определено количество монети. Трето, това е истинската валута, с помощта на която по някакъв начин можете да закупите няколко кифла за преминаването.

Като цяло Древните монети имат доста приложения. Нека да кажем, че вече сте успели да намерите някои от тези „кръгли“. Естествено, може да имате въпрос: „И с кого е възможно да се пазарите? Тук на практика няма никой здрав. " Всъщност няма нужда да се пазарите с никого. Отговорът на предишния въпрос е вътре в ремаркето.

Ако преминете Resident Evil 7 набързо или просто се страхувате да надникнете в игровата среда, може би не сте забелязали, че в Трейлъра има три специални клетки за птици, които могат да бъдат отворени с помощта само на древни монети.

И така, защо да отваряте тези клетки? Всичко е съвсем просто - отваряйки определена клетка, ще получите това, което се крие в нея, и във всяка клетка има специален обект. И така, какво се крие във всяка от тези клетки:

  • Първата клетка ще ви предложи артикул като стероиди. За да отворите първата клетка, трябва да дадете 3 древни монети.
  • Във втората клетка лежи стабилизаторът. За него ще трябва да дадете 5 древни монети.
  • В Третата клетка ще има върховно оръдие - Magnum 99. Ето защо си струва да събирате монети. С този пистолет нито един враг няма да бъде заплаха за вас.

Сега, когато се запознахме със съдържанието на клетките, нека да преминем през местата, където можете да намерите древни монети. В играта има 18 монети и сега ще опишем къде лежат тези трохи.

Hyde Resident Evil 7: Местоположение на древни монети

Древна монета номер 1

Може би най-интересната древна монета от всички. За да получите тази монета, буквално трябва да се върнете назад във времето. Първата древна монета се намира в къщата за гости. Както вече можете да разберете, трябва да намерите специална касета, наречена "Изоставена къща". Можете да го намерите на втория етаж на къщата за гости. Поставете VHS касетата във видеоплейъра и започнете да записвате (или паметта).

Веднъж влезли в паметта, веднага направете завой на 180 градуса. Пред вас на земята ще има малък предмет - Ключът на скелета. Вземете го и спокойно се придвижете с останалата част от бригадата към Къщата, или по-скоро към Кухнята. След като сте в кухнята, потърсете заключеното чекмедже и го отключете.

Сега се върнете сега. Отидете в същата кухня, в която сте отворили заключеното чекмедже, като използвате главния ключ в паметта си (или видео). Намерете тази кутия и я отворете. Точно в него ще лежи първата Древна монета.

Древна монета номер 2

С Втората древна монета ще трябва да се потите не толкова, колкото с първата. Всъщност втората монета ще намерите веднага след малка свада със собственика на къщата - Джак, който след това разбива пода на къщата, но не става въпрос за това. Като цяло ще трябва да избягате от Джак, като скочите в люка на пода (Интересен факт : можете да се измъкнете от него с целия крак).

Скочихте надолу и се озовахте в мазето. Вашата задача е да намерите доста забележима Червена косачка, на ръба на която ще лежи Втората древна монета.

Древна монета номер 3

Ще трябва да потърсите следващата древна монета вече в Главната къща или по-точно в горния ляв ъгъл на Централната зала (ако започнете от картата на Главната къща). Ще намерите древна монета вътре в чекмеджето на малък скрин, върху който ще стои фигурка на ангел.

Древна монета номер 4

За Четвъртата монета ще трябва да се изкачите до втория етаж на Главния дом. Отидете до салона и се насочете към горния десен ъгъл на стаята (според картата). Монетата ще бъде на пиедестала, на който стои кошницата. Г-н Навсякъде, друг колекционер в Resident Evil 7, между другото, седи в кошницата.

Древна монета номер 5

Петата антична монета е разположена на същия втори етаж на Главния дом. Насочете се към банята. Този път монетата е на доста интересно място - тоалетната.

Древна монета номер 6

Шестата монета ще бъде цялата в Главната къща. Можете да го намерите, след като решите проста задача със сянката на Орела. Разрешавайки загадката, ще откриете своя път през Централната зала до Галерията. Влез в стаята, в която еленът търси. На масата ще видите Лампата и Пепелника. Именно сред цигарите в пепелника Шестата древна монета спокойно ще лежи.

Древна монета номер 7

След това трябва да отидете на място, наречено Старата къща. Трябва да намерите стълбите към мазето на къщата. Пред бялата врата ще намерите специална количка, на ръба на която ще лежи монета.

Древна монета номер 8

Следващата монета може да бъде намерена веднага, веднага щом можете да влезете в двора, т.е. веднага след гатанката с Триглавото куче на вратата. След като излезете през вратата, веднага ще видите трейлъра. Отиди до ремаркето. Отворете вратите и незабавно отидете в дясната страна на ремаркето, до масата с Birdcage и лампа. На масата ще бъде осмата древна монета.

Древна монета номер 9

Деветата древна монета се намира на мястото на Стария дом. Можете да започнете своя път от трапезарията. Просто отидете на картата до най-отдалечената точка. Ще стигнете до моста, който се спуска с помощта на лебедка вдясно. Това е като тоалетна зад моста, въпреки че може да е някакъв хамбар, не е много ясно. В тази сграда ще има тоалетна чиния, на ръба на цевта на която ще лежи Деветата монета.

Древна монета номер 10

За десетата монета ще трябва да отидете в зоната за обработка. Монетата ще бъде разположена в самия център на местоположението, между стаите на котелното и кремационната стая. Потърсете дупка в стената, до която ще стои палетът. Именно в тази дупка ще се скрие десетата монета.

Древна монета № 11

Единадесетата древна монета ще лежи близо до изхода от Главния дом. Просто излезте през вратата на Главната къща в двора. Слезте по стълбите към Двора и завийте право зад него. В храстите под стълбите ще намерите няколко каменни саксии с цветя. В една от тях ще намерите единадесетата древна монета.

Древна монета номер 12

Дузина древни монети могат да бъдат събрани в Стария дом на втория етаж. Отидете до стаята, в която има везна с керосинова лампа (за тях трябва да намерите втора лампа, за да отворите вратата зад тях). Щом сте точно пред кантара, тогава направете завой на 180 градуса. Ще видите нещо като скрин или нисък шкаф. Дванадесетата древна монета ще лежи в най-горното отделение.

Древна монета №13

Можете да намерите злощастната древна монета на първия етаж на тестовата зона, на мястото, където Лукас ще ви накара да претърпите различни изпитания за мъчения. В края на дълъг коридор ще има стая (стая в горния ляв ъгъл спрямо картата). Влизайки в стаята ще видите зелена маса. В лявото чекмедже на тази зелена маса ще бъде тринадесетата древна монета.

Древна монета №14

Четиринадесетата древна монета ще бъде в същата тестова зона, но само на втория си етаж. Намерете на този втори етаж труп с бележка на гърдите, който ще седи на стол. Застанете с лице към него и завъртете на 180 градуса от него. Влезте през вратата и трябва да видите рафт на стената. На този рафт ще бъде четиринадесетата древна монета.

Древна монета №15

За всички следващи монети трябва да отидете на изгубения кораб. Петнадесетата монета е на Първия под. Намерете отворен люк на пода, който се поддържа от някакво черно пипало. Скочете надолу и пълзете по тръбите. В крайна сметка ще се натъкнете на разклона, която води наляво и надясно. Превърнете надясно в задънена улица. В края на задънена улица ще бъде петнадесетата древна монета.

Древна монета номер 16

Шестнадесетата древна монета е разположена на втория под. Ще трябва да следвате следния маршрут: започнете да се движите от машинното отделение към товарното отделение. По пътя ви, или по-скоро на стената, ще окачите малка кутия, върху която замъкът. За да го отворите, трябва да разтопите ключалката. Вътре в тази кутия ще се намира шестнадесетата древна монета.

Древна монета №17

Предпоследната монета, тоест седемнадесетата, вече ще бъде на първия етаж на изгубения кораб. Потърсете следната ситуация с играта: голяма стълба нагоре, на върха на която има момиче - Евелина. Да, по принцип не ходете там, а направете ляв завой и скочете във водата, откъдето сте дошли. Потърсете старателно дъното на тази наводнена зона и със сигурност ще намерите седемнадесетата Древна монета. Не се притеснявайте, улавянето на повдигащи се предмети е доста широко и веднага ще намерите монета на дъното.

Древна монета №18

Ето последната древна монета. Осемнадесета древна монета. Можете да я намерите на третия етаж в контролната зала. В тази стая на кораба ще лежи кутия с инструменти, която, за съжаление, е заключена. Ще трябва да имате Pick Lock за себе си, за да отворите чекмеджето.

Главният ключ е разположен много близо до контролната зала, или по-скоро, той лежи в такава стая на карта като моя. Главният ключ ще лежи в малка кутия. Вземете го и отидете до контролната зала, след което просто отворете кутията с инструменти и вземете последната, осемнадесета древна монета.

Интересни Статии