Hyde Hunt: Showdown: Как да спечелите сами, съвети и стратегии

Ловът сам в Hunt: Showdown е изключително изтощителна и по-важното - трудна задача, особено за играчите, които току-що са запознати с тази игра от Crytek. Разбира се, че е добре, когато имате истински приятели и другари, които са готови да ви покрият гърба, но какво ще кажете за онези играчи, които нямат такъв лукс? Или например какво да правя за тези играчи, които просто не искат да играят в компанията, но предпочитат да се наслаждават на игрите в прекрасна изолация?

Е, самото игра на Hunt: Showdown, макар и трудно, все още не е невъзможно, понякога дори забавно и вълнуващо. В това ръководство за Hunt: Showdown ще ви разкажем за някои стратегии и тънкости, които определено ще ви помогнат, когато ловите сами в блатистите простори на Луизиана.

Лов сам в лов: размисъл

Първият съвет в това ръководство ще бъде следният: ако видите противник, който не представлява голяма заплаха за вас, опитайте се да се отървете от него с ножа си. Придържайки се към такъв елементарен съвет, можете не само да останете незабелязани от противниците около вас, но и да спестите много от боеприпаси.

Независимо от това, не трябва постоянно да се опитвате да използвате нож, тъй като това може да доведе до изключително плачевни последствия. След като разбрах, че ситуацията може да бъде разрешена много по-ефективно с помощта на огнестрелно оръжие, използвай веднага. Също така си струва да се каже, че чукът е много по-ефективно оръжие за меле, плюс това с него можете да отворите вратите, от които се нуждаете.

Освен всичко друго, заслужава да се отбележи, че не е необходимо постоянно да се включвате в конфронтации с зомбита или чудовища. Битките винаги могат да бъдат избегнати чрез просто заобикаляне на врага и след това продължете по-нататъшното търсене на цел от списъка си с договори.

Съвети и стратегии за лов сам

Може би това може да ви се струва изключително банален съвет, но се опитайте да стоите неподвижно, когато се опитвате да заведете някого пред погледа. Не можете дори да си представите колко може да се влоши точността на стрелбата ви. Също така, не забравяйте да поддържате дистанция между вас и опонентите си.

Какво ще кажете за местата, към които да се насочите? Е, всичко е според стандартите на FPS жанра: стреляме противници в главата и нанасяме максимално възможните щети. Някои зомбита ще се движат много по-бързо от други, но слабата им точка все пак ще бъде главата, така че трябва да се прицелите там. Е, или поне опитайте.

Ако бъдете преследвани от такъв труден противник като Hive, тогава най-ефективната стратегия за справяне с него, което е изненадващо, е директната конфронтация: изтичайте близо до него и го стреляйте, а след това завършете оръжия за меле. Струва си да се отбележи, че по този начин ще можете да поддържате по-голямо количество здраве, отколкото ако сте се опитали да избягате от него.

Какво ще кажете за следите, оставени от вашите цели, тогава можете да ги използвате като стръв за други ловци. Повечето играчи ще търсят следи на картата и ще останат близо до тях, за да хванат друг играч изненадано, което, разбира се, е доста добра идея. Не забравяйте обаче, че можете да се скриете от картата предварително, без да вземете награда от главата си.

Интересни Статии