Hyde Car Mechanic Simulator 2018: как да коригираме грешки, черен екран, нисък FPS и други проблеми

Car Mechanic Simulator 2018 стана достъпен в Steam вчера, но изглежда, че огромен брой играчи са изправени пред много различни технически проблеми. В момента механичният симулатор е получил около две хиляди потребителски рецензии, от които се получава смесена оценка. Както може би се досещате, отрицателните отзиви на потребителите съдържат най-вече оплаквания за различни грешки, проблеми, грешки, сривове и други неприятни неща, които буквално затрудняват насладата от процеса на ремонт на автомобила.

Най-често срещаният проблем в Car Mechanic Simulator 2018 беше ужасната оптимизация, поради която някои играчи не могат дори да поддържат стабилна честота на кадрите. Плюс това има проблеми под формата на трептене, спиране, сривове, черен екран и други проблеми.

В тази статия се опитахме да съберем решения за възможно най-много проблеми, за да ви помогнем да преодолеете техническите затруднения в симулатора на автомобилни механици 2018. Преди да преминем директно към основната част на статията, т.е. За методите на решение трябва да се уверим, че вашият компютър е в състояние да се справи с механичния симулатор 2018.

Минимални системни изисквания

 • ОС: Windows (64-битов) 7 или по-нова версия
 • Процесор: Intel Core i3 3.0 GHz
 • RAM: 4 GB RAM
 • Видеокарта: NVidia GeForce GTX 660 2GB VRAM
 • DirectX: Версия 11
 • Дисково пространство: 20 GB

Препоръчителни системни изисквания

 • ОС: Windows (64-битов) 7 или по-нова версия
 • Процесор: Intel Core i5 3.4 GHz
 • RAM: 8 GB RAM
 • Видеокарта: NVidia GeForce GTX 970 4GB VRAM
 • DirectX: Версия 11
 • Дисково пространство: 20 GB

Както можете да видите, ако искате да играете на Car Mechanic Simulator 2018, тогава не е необходимо да имате мощен компютър - всичко е в рамките на средното изграждане в момента. И така, сега да преминем към най-важното - проблемите и техните решения.

Решаване на проблеми за автомобилен механичен симулатор 2018

Ако сте убедени, че вашият компютър е достатъчно мощен за Car Mechanic Simulator 2018, тогава нека започнем да подреждаме проблемите с играта. Да започнем с най-често срещания проблем във всички игри - черен екран.

Черен екран в Car Mechanic Simulator 2018

Огромен брой играчи се оплакват от наличието на черен екран, който буквално нарушава играта. Играчите може да имат черен екран в напълно случаен момент, докато сменят гуми в колата или само в началото на самата игра.

Освен това много потребители уведомяват, че този проблем се получава при игра с Mayen M3 . Разработчиците казаха, че в момента не е ясно дали този проблем е свързан с посочената машина или не, но им трябва малко време, за да се уверят в това. В тази връзка те помолиха играчите да им изпратят своите дневници.

Ако все още имате грешка с черен екран, моля пишете, когато се появи? Какво се случва в този момент. Играта работи ли на заден план? И това ли се случва с Mayen M3? Ако имате тази грешка, моля, изпратете ни вашия output_log.txt . В Windows този файл се намира в / CMS18_DATA /) . Електронна поща .

Докато разработчиците ще открият причината за черния екран в играта, можете да използвате следните стъпки, които могат да помогнат в тази ситуация:

 • Изключете радиото. Да, това със сигурност звучи глупаво, но някои играчи съветват, че играта може да се срине на черен екран, когато има музика на заден план. Като го изключат, те успяха да спрат появата на черен екран.
 • Инсталирайте кодеци от Media Feature Pack .
 • Деактивирайте наслагването на клиента на Steam.
 • Превключване към режим с прозорци.

Автомобилен механичен симулатор 2018 не стартира

Някои играчи дори не могат да стартират правилно Car Mechanic Simulator 2018. Те се опитват да го стартират чрез клиента Steam, но абсолютно нищо не се случва или все още започва, но вие постоянно седите пред екрана за зареждане.

В повечето случаи този проблем се създава поради факта, че нещо на вашия компютър пречи на играта да започне. Това „нещо“ може да бъде антивирус, защитна стена на Windows, софтуер на трета страна за запис на видеоклипове и други подобни. Въз основа на този факт можете да направите следния списък от съвети:

 • Уверете се, че вашият антивирус не е достигнал изпълним файл на Car Mechanic Simulator 2018. В най-добрия случай може погрешно да го постави в карантина, а в най-лошия - да го изтрие.
 • Уверете се, че вашата система съдържа най-новите драйвери за различни хардуер. Специално за видеокарта.
 • Опитайте да стартирате изпълнимия файл на Car Mechanic Simulator 2018 от името на администратора.
 • Експериментирайте със съвместимост за Car Mechanic Simulator 2018. Понякога това може да помогне с игра, която упорито отказва да работи.

Грешка cm18.exe липсва в Car Mechanic Simulator 2018

Ако имате грешка „cm18.exe липсва“ или „cm18.exe липсва“ при стартиране на Car Mechanic Simulator 2018, това директно показва, че се е случило нещо с изпълним файл на играта. В този случай този проблем се решава доста просто - извършване на проверки за целостта на игровите файлове в Steam клиента. Пуснете библиотека → Car Mechanic Simulator 2018 → Свойства → Локални файлове → Проверете целостта на файловете на играта ...

Нисък FPS в автомобилен механичен симулатор 2018

Няма съмнение, че Car Mechanic Simulator 2018 в момента абсолютно не е оптимизиран. Честно казано, играта работи просто отвратително и играчите с невероятно продуктивни машини не могат да изтръгнат в нея нормален FPS.

В тази ситуация може да се посъветва малко, тъй като играта току-що напусна и техническото й състояние само по себе си е проблем. Разработчиците трябва да направят оптимизацията сами, но все пак можете да препоръчате някои действия:

 • Деактивиране на вертикалната синхронизация.
 • Задайте графични настройки, които ще ви позволят да изтръгнете повече FPS.
 • Актуализирайте драйверите за вашата видеокарта.

Да, такъв съвет за себе си, но нищо повече не може да се направи - просто изчакайте лепенките за Car Mechanic Simulator 2018 от разработчиците, които ще подобрят оптимизацията и ще повишат производителността.

Интересни Статии