Guide Resident Evil 7: оръжия в играта и нейното местоположение

Resident Evil 7 не е копие на Outlast, както мнозина повтарят. Не е необходимо постоянно да бягате и да се криете, както в него. Въпреки че семейството на Бейкър е доста сериозен противник, все пак можете да ги контролирате. Освен това в играта има противници, освен Бейкърите, които могат да бъдат убивани с най-различни оръжия.

Някои оръжия могат да бъдат намерени само като минавате през историята. Останалото трябва да бъде открито по доста специфичен начин. Например, най-добрият пистолет, мощна пушка и гранатомет са оръжията, които можете просто да пропуснете по време на преминаването на Resident Evil 7.

В тази статия рисувахме всички оръжия, които могат да бъдат намерени в играта. Естествено, представената по-долу информация съдържа спойлери, тъй като ще каже къде и как да се намери конкретно оръжие, за да се убие врагът. Целият сюжет обаче няма да бъде разказан тук от корица до корица, не.

Resident Evil 7 ръководство: оръжия в играта и нейното местоположение

Меле оръжия

брадва

Можете да намерите този инструмент за дърворезба в приземния етаж на къщата за гости. Няма да можете да го пропуснете, тъй като трябва да го вземете по време на сюжетните обрати. Доста просто оръжие, което всъщност съвсем се очаква от Оста. Използването на брадва е много ефективно за блокиране на атаките на врага, което е от съществено значение за оцеляването ви.

Сгъваем нож

Можете да намерите този тип нож в основната къща на партера. Точно като в историята с брадвата, вие получавате сгъваем нож, просто като преминете през историята. Преди това Джак ви преследва малко, но ще го получите. Този вид оръжие е по-подходящ за внимателно проучване на околната среда, например за разбиване на кутии. В битка това мъничко парче метал е от малка помощ. Полезно е само срещу някои малки противници или в краен случай като краен случай.

Нож за оцеляване

Този нож вече е по-полезен от някакъв вид сгъваем нож. Все още не е убийствено оръжие като Axe, но борбата с враг с Survival Knife ще бъде много по-лесна. Тактиката на бой с нож за оцеляване е точно същата като тази на предишните оръдия - блокираме удара на противника и го контраатакуваме след това.

Циркулярен трион

За съжаление няма да можете да получите кръгово по време на играта. Той ще се отключи за вас само след преминаване на играта и не всеки ще премине към второто повикване. Какво може да се каже за циркуляра? Това е оръжие, което може да нанесе чудовищни ​​щети.

моторна резачка

Наистина ужасяващи оръжия, но те ви се дават само за определено време в играта, за съжаление. Възможно е само да държите резачка в ръцете си по време на битка с един от шефовете и тогава тя ще бъде взета от вас. Възможно е някои модери да могат да върнат Chainsaw в играта на компютъра.

огнестрелни оръжия

M19 (пистолет)

Технически M19 е първият пистолет, който ще срещнете в играта. Можете да го намерите по време на пролога на тавана. По-късно в играта ще намерите този пистолет счупен на леглото в ремаркето. Тогава тя може да бъде поправена с помощта на Ремонтния комплект. M19 е малко по-мощен от следващия пистолет в този списък, но има по-малко патрони, което може да бъде решаващ фактор.

G17 (пистолет)

Един от пистолетите и играта, с която най-вероятно ходите най-дълго. Можете да го получите по време на малка свада в гаража с един забавен противник. Тази извадка от оръжия по-рано е принадлежала на полицай и е препратка към Glock 17, което всъщност може лесно да се определи от външния му вид. Съдържа 10 патрона и нанася по-малко щети на останалите пистолети в играта.

MPM (пистолет)

Доста малък пистолет, който някой секретен агент би могъл да носи. Можете да намерите това малко оръдие на приземния етаж на разбития кораб в стаята за запазване. По отношение на функционалността този пистолет е много подобен на G17: 10 патрона и точно същите щети.

Алберт-01 (пистолет)

Ще получите този много забавен пистолет в хода на сюжета, почти в самия край на играта. Но ето какво е забележителното за този пистолет: веднага щом приключите да играете играта, в гърдите ви ще се появи реплика на това оръжие, която можете да използвате в следващите стъпки на играта. Клипът на Albert-01 съдържа само три кръга, но компенсира този недостатък с огромни щети. В този случай пистолетът все още използва стандартни патрони за пистолет.

M44 Magnum (револвер)

Това е револвер, който можете да вземете за себе си веднага щом излезете от къщата и влезете в двора. Въпреки че все още трябва да му дадете 9 древни монети. Магнум стреля бавно, но удря с такава сила, че камионът сякаш събаря врага. Недостатъкът е, че револверът се нуждае от много редки и уникални касети. Ако имате нужното количество монети, тогава такъв пистолет е просто необходим за закупуване.

M37 (пушка)

Ще получите тази пушка скоро след като ключът на Скорпиона дойде в ръцете ви. М37 е в ръцете на статуята, която стои в Главната зала. Отиди горе в стаята на баба. В него ще намерите счупена пушка. Просто поставете M37 Broken Shotgun на мястото си и вземете работника. M37 има доста широка гама от изстрели и поддържа 4 кръга. Доста мощно нещо, но трябва да стреляте възможно най-близо.

M21 (пушка)

Точно счупената пушка, която сте оставили на пиедестала, е M21. По-късно в играта ще намерите играчка пушка, която може да замени счупен пушка. Преминавайки играта по-нататък, ще намерите Вторият ремонтен комплект, който можете да оживите M21. Тази пушка държи само два кръга, но стреля много по-внимателно и съответно нанася повече щети от M37.

P19 (пистолет-автомат)

P19 можете да получите по време на незабавното разгръщане на сюжета. Той ще бъде във вашите ръце по време на един от записите на VHS касети. В настоящото време също можете да държите това PP. P19 се намира на счупения кораб в офиса на капитана. Оръжието ще бъде в заключен шкаф. Ще трябва да се върнете малко назад, за да получите ключа, но ще го намерите съвсем просто. P19 е мощен пистолет-автомат, който държи до 64 патрона в клип. Въпреки това, бъдете внимателни, когато стреляте, тъй като ударът от пистолета е доста силен и можете да освободите целия клип в мляко.

Домашно оръжие

огнехвъргачка

Естествено, „огнеметър“ означава някакво импровизирано оръжие, тъй като определено няма да намерите военен огнемет в разрушената къща близо до дявола върху пясъчниците. Огнеметачът може да се сгъне на две части в Старата къща на първия етаж. Той съдържа 150 единици газ и е доста удобно да ги притежавате сред тълпа врагове.

Гранатомет

Можете да намерите гранатомет на първия етаж на основната къща в стаята за консумативи. За да отворите стаята, се нуждаете от ключ за гарван. Може би гранатометът беше някакъв проект на трети страни на Лукас или Джак? Гранатометът може да изстреля два вида гранати. В тесни помещения, разбира се, не трябва да започват гранати.

Дистанционно експлодиращи бомби

Можете да пропуснете този тип оръжие, но това е изключително трудно да се направи, тъй като то буквално изскочи в лицето ви. Можете да намерите бомби в касетата VHS и на Broken Ship. Можете да ги инсталирате и да подкопаете от отдалечено място. Можете също така да инсталирате един от тези домашни продукти директно на врага, за което дори получавате постижение.

Интересни Статии