Guide Resident Evil 7: награди за преминаване и начини за получаването им

Resident Evil 7 определено следва традицията на най-ранните игри от серията Resident Evil. А това означава, че е много вероятно да преиграете играта много пъти, за да отключите всички кифлички, които Resident Evil 7 подготви.

Но какво точно можете да отключите? Или как да го направя точно? В тази статия ще ви кажа как да отключите тази или онази тайна. Бих искал да поясня, че играта беше пусната само преди няколко дни и определено има огромно количество от всякакви интересни неща в магазина. Все пак това е игра от серията Resident Evil и тази поредица е известна със своите тайни, гатанки и прекомерна преиграемост.

Имайте предвид, че тази статия определено ще съдържа огромен брой спойлери. Така че, ако все още не сте играли Resident Evil 7 или не сте го завършили докрай, вероятно не трябва да четете тази статия допълнително.

Guide Resident Evil 7: всички награди за преминаването и начините за получаването им

Когато отключите всякакви награди, те автоматично ще бъдат добавени към вездесъщия ви гръден кош. Всички отключени елементи ще бъдат маркирани на специален екран за статистика.

Луда къща

Този режим на игра се отваря за играчи, които предварително са поръчали играта. Но ако не сте поръчали предварително играта, тогава не трябва да се притеснявате. За да отворите този режим, просто трябва да завършите играта веднъж при всяка трудност. Crazy House е невероятно брутална сложност, създадена да пресъздаде предизвикателството, което оригиналното Resident Evil предложи. И така, как тази нова сложност се различава от другите? Като цяло, доста от:

  • Вашето здраве се възстановява много по-бавно.
  • Има много повече врагове, те се появяват на различни места и са много по-умни.
  • Враговете са много по-упорити. Невероятно е трудно да се откъснеш от тях и да те последва, те ще са много по-дълги от обикновено.
  • Елементите се срещат много по-рядко и местоположението им е напълно променено. Някои елементи се срещат по-често, а други по-рядко, което затруднява процеса на изработка.
  • Играта прави автоматичното спестяване много по-малко.
  • За да запазите, сега ви трябват касети. Те са разпръснати из света на игрите и трябва да ги носите със себе си. Те изпълняват функционалността на мастилото от първия Resident Evil.

Алберт 01-r

Определено искате да държите този пистолет в ръцете си. И можете да го получите без много усилия, тъй като Albert 01-R може да се получи почти в самия край на играта. След това, щом приключите играта, този пистолет ще лежи във вашата кутия и може да бъде използван във всеки друг пасаж. Това е мощно оръжие и използва най-разпространените патрони за пистолет.

Рентгенови очила

За да получите тази кифличка, трябва да завършите играта при нормални затруднения и да съберете всички файлове. Действието на рентгеновите очила е подобно на действието на психостимуланти, т.е. Всички избрани елементи в определена област ще бъдат маркирани. Това е само с рентгенови очила, обектите ще се осветяват постоянно. Патрони, билки, химикали и др. - всичко това можете да видите с рентгенови очила. Можете дори да подчертаете с тяхна помощ майсторите навсякъде.

Циркулярен трион

Циркулярният трион е невероятно мощно оръжие. Убива врага само с един удар, но по време на атаката вие сте в доста уязвима позиция. Ако го използвате внимателно, със сигурност ще е по-добре от всеки нож, който имате. Можете да отворите циркуляра, след като завършите играта за втори път на ниво на трудност, но трябва да направите това за по-малко от четири часа.

Тайните за сигурност

Този елемент ще подобри характеристиката на вашия герой, т.е. Итън. Докато държите този предмет в раницата си, защитата на блока ви ще бъде подобрена. Отваря се след първото преминаване на играта.

Същност на защитата

Същността на отбраната е доста подобна на Тайната на отбраната. Той дава бонус на вашата защита при блокиране, както и бонус за обща защита срещу повреди. Работи много добре заедно с „Тайната на отбраната“.

Безкрайни амуниции

Ще получите „Безкрайни амуниции“ след приключване на играта в ниво на трудност „Луд дом“. Не всеки ще премине към преминаването на тази трудност, но ако наистина искате да имате безкраен запас от боеприпаси за себе си, тогава можете да опитате.

Можете да откриете приблизително същия брой предмети в Resident Evil 7. Защо приблизително? Да, защото играчите определено ще открият всички нови елементи и тайни. Ако знаете някаква тайна, която все още не е отворена, тогава я споделете в коментарите. Също така, ако забележите някаква грешка или неточност, тогава ви молим да посочите към нея.

Интересни Статии