Guide Divinity: Original Sin 2: как да коригираме грешки, сривове, проблеми със запазването и т.н.

Divinity: Original Sin 2, дългоочакваното продължение на хитовия проект от Larian Studios, стана достъпна на Steam и изглежда, че много играчи се радват на тази игра. Продължението се оказа великолепно, тъй като имате почти неограничена свобода за изследвания и експерименти, до 4 играчи в онлайн режим, локален сплит екран, режим на мастър-игри и много други прекрасни функции и функции.

Критиците и геймърите твърдят, че Divinity: Original Sin 2 е една от най-добрите RPG през последните няколко години, ако не и десетилетия. Въпреки това, въпреки куп положителни отзиви, все още има играчи, които са срещнали някои технически затруднения и бъгове, които унищожават игровото изживяване.

Някои от тези грешки са свързани с функцията за запазване. Изглежда, че понякога не можете да запазите или заредите играта, тъй като тя се срива на работния плот. Плюс това, при подобни измислици, от време на време се появяват и грешки. Друг популярен въпрос е свързан с процеса на създаване на герой, по време на който отново играта може да се срине.

В тази статия ще разгледаме решенията на шестте най-често срещани проблема в Divinity: Original Sin 2. Въпреки това, преди да стигнем до основната част на статията, трябва да проверите системните изисквания за играта. Веднага трябва да предупредите: играта е доста взискателна!

Изисквания към системата за божественост: Original Sin 2

Минимални системни изисквания

 • ОС: Windows 7 SP1 64-битов или Windows 8.1 64-битов или Windows 10 64-битов
 • Процесор: Intel Core i5 или еквивалент
 • RAM: 4 GB RAM
 • Видеокарта: NVIDIA® GeForce® GTX 550 или ATI ™ Radeon ™ HD 6XXX или по-нова
 • DirectX: Версия 11
 • Дисково пространство: 35 GB

Препоръчителни системни изисквания

 • ОС: Windows 7 SP1 64-битов или Windows 8.1 64-битов или Windows 10 64-битов
 • Процесор: Intel Core i7 или еквивалент
 • RAM: 8 GB RAM
 • Видеокарта: NVIDIA GeForce GTX 770 или AMD R9 280 или по-нова
 • DirectX: Версия 11
 • Дисково пространство: 35 GB

За да възпроизведете новия RPG от студио Larian при максимални графични настройки, имате нужда от Intel Core i7 и 8 гигабайта RAM, които не всички потребители на компютър имат. Във връзка с видеокартата всичко е доста добро, тъй като играта изисква само GTX 770.

Добре, че сте се уверили, че отговаряте на системните изисквания (поне минималните) и сега е време да преминете към основната част на този материал - решаване на технически проблеми с Divinity: Original Sin 2. Е, или поне се опитайте да ги разрешите.

Divinity: Original Sin 2 Ръководство за отстраняване на проблеми

Запазване на проблема в Divinity: Original Sin 2

Някои играчи срещнаха проблеми, докато се опитваха да запазят или заредят играта си. Понякога една игра срива или записва файлове са повредени, което в бъдеще, уви, вече не е възможно да се използва.

Разработчиците успяха да пуснат поправка на този проблем и то за доста кратко време след определянето му от игралната общност. Така че не бива повече да страдате от този проблем. Ако той все още присъства, тогава може да не сте инсталирали освободения пластир за тази игра. Опитайте да рестартирате Steam, за да отстраните грешката за изтегляне на кръпка (това е рядкост, но се случва).

Божественост: Оригинални грешки 2

Този проблем засяга само някои потребители. Играта може да излита от време на време в различни ситуации: по време на игра или на екрана за зареждане. Ако сте един от тези играчи, можете да опитате следните стъпки:

 • Опитайте да стартирате играта в прозорец или в режим без прозорец.
 • Опитайте да стартирате играта в режим на съвместимост с операционната система Windows 7.
 • За тези, които имат файл nvwgf2umx.dll срива с грешка: тази катастрофа е свързана с драйвери на Nvidia. За да отстраните този проблем, опитайте да инсталирате отново драйвера за видеокартата.

Божественост: Оригинален грях 2 не започва

Ако вашето копие на Divinity: Original Sin 2 дори не се стартира или срещнете някои грешки, когато стартира, например липсващи .dll файлове, опитайте следното:

 • Актуализирайте драйвера за вашия графичен ускорител. Може би не сте го актуализирали отдавна.
 • Обикновено при първото стартиране на играта в Steam клиентът автоматично инсталира целия софтуер, който ще бъде в папката Redist. Тази папка обикновено съдържа следните компоненти, които трябва да бъдат инсталирани, за да работи Divinity правилно: Original Sin 2:
  • Visual C ++ Redist 2015
  • Microsoft .NET Framework 3.5
  • Microsoft .NET Framework 4
  • DirectX 9.0
 • Ако срещнете проблем с грешка относно отсъствието на файла api-ms-win-crt-runtime-l1-1-0.dll, тогава трябва да инсталирате Service Pack за универсалното изпълнение на C на Windows. В допълнение, можете да използвате по-обширната статия за грешка с файла api-ms-win-crt-runtime-l1-1-0.dll на нашия уебсайт!

Характер, заседнал в Божествеността: Оригинален грях 2

Това е невероятно рядък проблем, който се появи във версията на играта преди пластира, но някои играчи ще ви уведомят, че тя все още присъства в Divinity: Original Sin 2. Извършването на запис и зареждане трябва да помогне за възстановяване на контрола над вашия характер. Можете да спестите право по време на битката, така че не е необходимо да бягате от бойното поле или да се биете с останалите членове на вашата партия.

Проблеми с потребителския интерфейс и разрешаване на божествеността: оригинален грях 2

Ако имате проблеми с разделителната способност или размера на потребителския интерфейс (и други грешки) на видеокартата от Nvidia, когато играете Divinity: Original Sin 2, отидете на контролния панел на Nvidia и изключете опцията за 3D стереоскопия.

Проблеми със сървъра в Divinity: Original Sin 2

Ако срещнете проблем по време на свързване към сървъра за игри, първо, уверете се, че вашият антивирус или браузърът не блокира връзката за Divinity: Original Sin 2. Също така проверете интернет връзката си за проблеми: рестартирайте рутера (ако има такъв) ), опитайте се да стартирате играта от името на администратора.

Интересни Статии