GTA 6 на Android: къде да изтеглите и кога ще бъде пусната

В днешната статия ще разгледаме с вас такава трудна тема като GTA 6 за Android. Не е просто, защото - поне към момента на писане на този материал - GTA 6 все още не е достигнал до сегашните игри за платформи и освен това дори не е обявен за конзолите от следващо поколение.

Въпреки това възниква логичен въпрос: кога можем да очакваме излизането на такава дългоочаквана игра на мобилни устройства, работещи с Android? Е, въпросът е изключително сложен и е просто невъзможно да се отговори уверено, но е лесно да се спекулира по тази тема. Нека си спомним как се справяме с игрите от серията GTA на Android. В момента на тази платформа можете да намерите следните игри:

  • Голяма кражба авто iii
  • Голяма кражба на авто вице град
  • Големи кражби за войни в китайска част
  • Grand Theft Auto: Истории на града на свободата
  • Голяма кражба авто сан андреас

Rockstar Games успяха да пренесат около пет игри от най-популярната си серия на съвременни смартфони. В този списък обаче почти няма GTA игри от HD вселената. Единствената такава игра е GTA Chinatown Wars, която първо беше пусната на портативната конзола Nintendo DS и след това пренесена в PSP, iOS и Android. Въпреки HD-значката, тази част не е особено взискателна към хардуера и затова не беше трудно да я пренесете на смартфони.

Ами GTA IV и GTA V? Е, разбира се, тези игри със сигурност ще излязат на смартфоните веднага щом станат достатъчно продуктивни за тях. GTA IV на Android може дори да излезе в близко бъдеще. Както знаем, напредъкът не стои неподвижно: съвременните смартфони изумяват с техническите си характеристики. Никой в ​​началото на 2000-те не би си помислил, че след десет години ще можем да играем игри като Grand Theft Auto San Andreas или Max Payne на нашите мобилни телефони.

GTA 6 на Android определено ще се появи, в това няма съмнение, но просто не очаквайте, че ще бъде пренесен в тази операционна система след година, две или дори пет години. Като начало си струва да изчакаме обявяването на играта на основните платформи, които също няма да се знаят кога (добре, Rockstar Games и Take-Two са известни), а след това само да се спекулира. GTA 6 със сигурност ще бъде пуснат на смартфони с Android, но това ще се случи много скоро ...

Интересни Статии