Грешки, сривове, замръзвания, изоставания, трикове Fallout 4

Всеки геймър ще се съгласи, че Fallout 4 е може би най-очакваният и най-горещият нов продукт тази година. Колко дълго и внимателно разработчиците не биха подготвили изданието, често се случва, че при различни системни конфигурации, на различни устройства, потребителите в първите дни след стартирането на играта забелязват грешки, сривове, закачалки, лагове, които им пречат да се насладят напълно на процеса на игра. Със сигурност ще подготвим за вас набор от инструкции и съвети в първите дни след излизането на Fallout 4, така че ако срещнете проблеми, не забравяйте да посетите нашия уебсайт за съвети и трикове.

Как да се предотвратят грешки, сривове, замръзване, закъснения, проблеми със снимката, звука и стартирането на Fallout 4

Ако срещнете проблеми още в първите часове след излизането на Fallout 4, не забравяйте да ги съобщите в коментарите под тази статия и не забравяйте да опишете напълно конфигурацията на вашата система. Това ще ни помогне да разберем какви точно проблеми изпитват потребителите и да подготвим най-подробните инструкции за разрешаването им. Препоръчваме ви също да преминете през всички стъпки от инструкциите по-долу. Може би тя ще ви помогне в най-ранните етапи.

  1. Уверете се, че вашият компютър отговаря на минималните изисквания за работа на Fallout 4. Тези параметри вече са известни:
  • Операционна система: Windows 7/8/10 (необходим 64-битов)
  • Процесор: Intel Core i5-2300 2.8 GHz / AMD Phenom II X4 945 3.0 GHz или еквивалент
  • Памет: 8 GB RAM
  • Графика: NVIDIA GTX 550 Ti 2 GB / AMD Radeon HD 7870 2 GB или подобен
  • Твърд диск: 30 GB свободно пространство
  1. Не забравяйте да проверите за свежи драйвери за всички системни компоненти и да инсталирате всички налични актуализации. За проверка можете да посетите уебсайтовете на производителите или да използвате специален софтуер.
  1. Инсталирайте най-новите версии на компонентите DirectX и Visual C, които съдържат всички най-нови набори DLL файлове, необходими за успешно стартиране и стабилни нови игри.

Следвайки тази връзка - базата за решаване на различни грешки в играта Fallout 4, ще намерите огромен списък от статии за решаване на проблеми в играта.

Интересни Статии