Грешка в BattlEye Service „Неуспешно инициализиране на BattlEye Service: Режимът на пеене на Windows за изпитване не се поддържа. "

Един потребител поиска помощ за коригиране на грешки при стартиране на DayZ в Windows. Текстът на съобщението е „Неуспешно инициализиране на услугата BattlEye: Режимът за подписване на Windows не се поддържа“. Въпреки това беше възможно да се установи, че проблемът не е в самата игра, а в системата за борба с измамите BattlEye, която се използва от много стрелци. В риск са играчите Arma, DayZ, H1Z1, Ark, Rainbow Six: Siege и др. Във всички случаи същността на проблема е подобна, следователно този материал е приложим за всички игри, използващи BattlEye.

Причини за провала

По подразбиране операционната система Windows изисква подпис за всички софтуерни продукти, особено за драйвери. Този механизъм е необходим за предотвратяване на заразяване на системата и инсталиране на злонамерени драйвери. Обикновено няма проблеми - разработчиците посочват цифрови подписи. Използването на модифицирани драйвери обаче може да причини неизправности.

Изглежда, че системата за борба с измамите BattlEye не винаги работи правилно с модифицирани драйвери, които нямат цифров подпис. В този случай е по-добре да деактивирате проверката на подписа и проблемът ще изчезне. Също така, вероятни причини: повреда на файловете на BattlEye или липса на достъп до необходимата директория.

Какво да правя

Към днешна дата са намерени 3 решения.

Деактивиране на проверката на цифровия подпис

Можете да изключите тази функция само с една команда.

Инструкции:

 1. Използвайте клавишната комбинация „Win + S“ и въведете „командния ред“ в търсенето.
 2. Щракнете с десния бутон върху намереното приложение и изберете опцията „Изпълни като администратор“.
 3. Поставете командата в конзолата: „bcdedit / set testingigning off“.
 4. Ако тя не е извършила желаното действие, можете да използвате алтернативата: "bcdedit.exe / изключете nointegritychecks".
 5. След приключване на предишните стъпки, трябва да рестартирате компютъра и да опитате да отворите играта отново.

Принудително актуализиране на BattlEye

С голяма вероятност е пусната актуализация на услугата, която поради различни повреди не се показва. Трябва ръчно да започнете да проверявате и инсталирате актуализации.

Алгоритъм на действията:

 1. Използвайки клавишната комбинация "Win + E", трябва да стартирате "Explorer" (или чрез менюто "Старт").
 2. Отидете в директорията със системата за борба с измамите BattlEye, която се намира вътре в проблемната игра. Вътре в споделената папка на BattlEye отворете вътрешната секция, където се намират всички системни файлове. Примери за пътя: "C: \ Program Files \ Common Files \ BattlEye, C: \ Program Files \ Steam \ SteamApps \ Common \ Arma 2 Operation Arrowhead \ Expansions \ BattlEye".
 3. Изтрийте BattleEye файлове.
 4. Отидете на официалния уебсайт на производителя на софтуера и изтеглете инсталатора за Windows.
 5. Рестартирайте вашия компютър и опитайте да стартирате играта отново.

Проверка на целостта на файловете за игри

Често играта произвежда различни грешки поради повреда на файла. За щастие в Steam има специална функция за отстраняване на проблеми с файловете.

Как да проверите целостта на файла:

 1. Стартирайте клиента Steam.
 2. В раздела „Библиотека“ трябва да намерите проблемната игра и да направите RMB върху нея, като изберете „Properties“.
 3. Отворете секцията „Локални файлове“.
 4. Кликнете върху бутона "Проверете целостта на файловете на играта."

Надяваме се, че проблемът с BattleEye няма да ви притеснява повече. Дори ако системата за измама се срине, сега знаете как да я поправите.

Интересни Статии