Грешка „Съжаляваме, нямате разрешение за достъп до тази страница“ на Aliexpress

Някои потребители се оплакват от грешката „Съжаляваме, нямате разрешение за достъп до тази страница“ при преминаване към Aliexpress или при извършване на каквито и да било действия в уебсайта на магазина. Причината за грешката може да бъде следната:

  • на сайта възникна малка грешка;
  • Администрацията на сайта понижи правата на вашия акаунт;
  • Имаше малка грешка в самия браузър на потребителя.

Можете да излекувате грешката "Съжаляваме, нямате разрешение за достъп до тази страница" на Aliexpress и ние ще ви покажем как да го направите.

Решаване на грешката „Съжаляваме, нямате разрешение за достъп до тази страница“ на Aliexpress

Грешката "Съжалявам, нямате разрешение за достъп до тази страница" е невероятно проста, като опитате четири елементарни метода. Нека да ги разгледаме.

  • Актуализиране на страницата Aliexpress Може би тази грешка е малка грешка или грешка на страницата на популярен магазин.
  • Използване на различен браузър. Някои потребители твърдят, че грешката им „За съжаление нямате разрешение за достъп до тази страница“ се появява само в определени браузъри понякога. Опитайте някой алтернативен браузър и вижте дали проблемът е този или не.
  • Върнете се по-късно. Има вероятност от страна на Aliexpress да възникнат временни затруднения. Опитайте да изчакате час-два и след това използвайте сайта отново. Кой знае, може би грешката дотогава вече ще изчезне от работата на техническите специалисти.
  • Обжалване до администрацията на сайта. Попитайте администрацията на сайта какъв може да е проблемът, дали правата на вашия акаунт са намалени и защо е възникнала уговорена грешка.

Надяваме се, че този материал ви е помогнал да намерите решение на грешката "Съжаляваме, нямате разрешение за достъп до тази страница" при влизане в Aliexpress или използване на функционалност на сайта.

Интересни Статии