Грешка „Приложение, несъвместимо с вашето устройство“ в Minecraft Earth

Огромен брой играчи срещнаха грешка „Приложение, несъвместимо с устройството ви“ при зареждане на Minecraft Earth в Google Play. Това съобщение означава, че вашето устройство работи на операционна система под Android 7.0+, плюс това не поддържа ARCore.

Независимо от това, не трябва да се притеснявате, защото в тази статия ще ви кажем как да заобиколите съобщението „Приложението не е съвместимо с вашето устройство“ и да започнете да играете на Minecraft Earth. Не сте фен на Google Play? Можете да опитате да изтеглите Minecraft Earth APK от тук.

Какво е ARCore?

Първо трябва да разберем какво е ARCore. ARCore е специално приложение от Google, което се използва широко в Minecraft Earth. Това приложение ви позволява да поставите сградите си в Minecraft в реалния свят. Най-просто казано, ако поставите някаква сграда на бюрото си, тогава ARCore ще я накара да остане там, дори и да свалите камерата от нея.

Проблемът е, че ARCore изисква специален хардуер за своята работа, какъвто не всички смартфони и таблети имат. Например, тази програма няма да работи без жироскоп или акселерометър. Ако устройството ви с Android няма такива неща, тогава е малко вероятно да успеете да стартирате Minecraft Earth.

Как да коригирате „Приложението е несъвместимо с вашето устройство“ в Minecraft Earth?

Актуализация на Android

Това едва ли ще работи, но можете да опитате да инсталирате всички налични актуализации за вашето Android устройство. В някои случаи това ви позволява да надстроите до по-нова версия на операционната система Android, например от Android 6.0+ до Android 7.0. Можете да инсталирате актуализации на този или онзи Android чрез настройките, като правило, в секцията „Информация за смартфона“ или нещо подобно.

Инсталирайте ARCore от източник на трета страна

„Приложението не е съвместимо с вашето устройство“ в Minecraft Earth може да възникне поради факта, че вашето устройство не поддържа ARCore. По правило тази ситуация не може да бъде разрешена, но има някои решения.

Ако не можете да изтеглите Google Play услуги за AR, можете да опитате да ги инсталирате с помощта на файла APK, изтеглена от някой източник на трета страна. Например, можете да изтеглите ARCore APK от следната връзка. Доста доказан уебсайт.

Помогнете Magisk Manager

Можете също да опитате да заобиколите това съобщение с помощта на програмата Magisk Manager. Въпреки това, за да използвате тази програма, първо трябва да получите достъп до ROOT на вашето устройство. За съжаление на някои модели устройства с Android е или невъзможно да се отвори ROOT достъп, или по дяволите е трудно.

Ако имате достъп до ROOT и програмата Magisk на вашия смартфон, опитайте следните стъпки:

  1. отворете приложението Magisk;
  2. щракнете върху бутона на менюто в горния ляв ъгъл и отидете на "Изтегляния";
  3. Сега кликнете върху иконата на лупата и напишете „arcore“;
  4. щракнете върху стрелката за изтегляне на „ARCore / Playground Patcher“ и след това щракнете върху „Install“;
  5. рестартирайте своя Android веднага щом приложението ви каже за него;
  6. допълнително изтеглете и инсталирайте модифицирана версия на ARCore на тази връзка;
  7. опитайте отново да инсталирате Minecraft Earth.

Ако срещнете някакви проблеми, може да се наложи да инсталирате модифицирана версия на приложението Google Camera на устройството си. За всяко устройство трябва да изтеглите различни версии на мода, въпреки това ще намерите версията, която работи на повечето Android, използвайки тази връзка.

Алтернатива - ARCoreForAll

Нека се опитаме да се отървем от грешката „Приложението не е съвместимо с вашето устройство“ в Minecraft Earth по малко по-различен начин. ARCoreForAll ви позволява да заобиколите забраната за изтегляне и инсталиране на ARCore. Можете да изтеглите това приложение на следния линк. Опитайте да използвате ARCoreForAll и вижте какво ще се случи.

Използваме виртуален жироскоп

Можете също да опитате да използвате така наречения виртуален жироскоп. Подобно нещо използва най-обикновения акселерометър за своята работа, за да изчисли позицията и ориентацията на вашето Android устройство в пространството.

За съжаление, за да накарате виртуалния жироскоп да работи, трябва да промените нещо в системните файлове на вашето Android устройство. Просто казано, е необходим ROOT достъп. Също така, не забравяйте, че този метод не е подходящ за всички смартфони и таблети.

Вкарваме в търсачката „* УСТРОЙСТВО НА УСТРОЙСТВО * виртуален жироскоп“ и се опитваме да намерим нещо разбираемо. Няма друг начин за това.

Друго устройство

Вярно, това е най-очевидният съвет. Искате да заобиколите „Несъвместимо с вашето устройство“ в Minecraft Earth? Просто инсталирайте тази играчка на друг телефон или таблет. Разбира се, този метод не е подходящ за всеки потребител. Но ако планирате да закупите чисто нов Android в близко бъдеще и искате да играете Minecraft Earth, тогава не забравяйте да потърсите модели с Android 7.0+ и истински жироскоп на борда.

Интересни Статии