Грешка при стартиране на играта Warface: как да се поправи

Някои фенове на онлайн стрелците понякога се оплакват от грешка при стартиране в играта Warface. Пълният текст за грешка съдържа следната информация:

Грешка при стартиране на играта

Устройството не разпознава командата.

Име на файл: *: \ GamesMailRu \ Warface \ Bin32Release \ Game.exe

Струва си да се отбележи, че първият ред в текста за грешка може да се променя от време на време. Например в съобщението може да се появи съобщението „Достъпът е отказан“ или „Не мога да намеря посочения файл“.

Причини за грешка

Известни ли са причините за тази грешка? Е, точната причина не може да бъде наречена, но има няколко предполагаеми причини:

  • антивирусът е блокирал или премества карантинните файлове за изпълнение;
  • повреда на важни файлове за игри;
  • отсъствието на компютъра на необходимите библиотеки на различен софтуер;
  • присъствие в директорията на игрите на кирилица;

След като прегледахме списъка с причини, сега да преминем към методите за решаване на грешката при стартиране на играта Warface.

Методи за разрешаване на грешки

  • Стартирайте Warface от името на администратора. Някои потребители успяха да се отърват от досадната грешка, като пуснаха играта от името на администратора. За да направите това, трябва да отидете в папката Warface под директорията *: \ GamesMailRu \ Warface \ Bin32Release \ (където * е буквата на локалния диск), щракнете с десния бутон върху изпълнителния файл Game.exe и изберете опцията „Run as Администратор “.
  • Деактивиране на антивирусна програма и проверка на нейната карантина. Някои антивируси могат да блокират файловете на играта Warface, в резултат на което тя не може да бъде стартирана. Трябва да влезете в антивирусна карантина и да проверите дали файловете за игра са прехвърлени там. Ако присъствието им в карантина се потвърди, направете следното: деактивирайте антивируса, върнете файловете на правилното място, добавете ги в списъка за изключване и включете отново антивируса.
  • Инсталирайте необходимите библиотеки. Възможно е да възникне грешка при стартиране на играта Warface, тъй като нямате набор от определени библиотеки на вашия компютър: DirectX, Microsoft Visual Studio C ++ 2008-2017, Microsoft .NET Framework. Преразпределими библиотечни пакети за този софтуер могат да бъдат намерени на официалния уебсайт на Microsoft в секцията за изтегляне. Изтеглете, инсталирайте и проверете дали играта е оправена.
  • Проверка на знаци в директорията на играта. Подобен проблем с Warface - и наистина с всички програми на компютър - може да възникне поради факта, че символите на кирилица присъстват в директорията на неговата инсталация. Например, някои потребители обичат да назоват папката си с игрите „Игри“, „Играчки“ или „Забавления“, но това не се препоръчва. Например: неправилно - D: \ Games \ GamesMailRu \ Warface \, правилно - D: \ Games \ GamesMailRu \ Warface \. Проверете дали нямате кирилица и ако тя все още присъства, трябва да я поправите.
  • Актуализирайте драйвера на графичната карта. Остарелите драйвери за графични ускорители са честа причина за проблеми при стартиране на различни приложения. Отидете на официалния уебсайт на производителя на графичния чип на вашата видеокарта, т.е. NVIDIA, AMD или Intel, изтеглете най-новия драйвер и го инсталирайте, след което проверете дали Warface ще започне.
  • Преинсталиране на играта. Грешката при стартиране на играта Warface може да се дължи на повреда на някои файлове на играта. Ако никой от горните не ви помогна да се отървете от грешката, тогава ви препоръчваме просто да инсталирате отново играта.

Интересни Статии