Грешка CE-41499-7 на PS4: как да се поправи

Собствениците на PS4 се срещнаха с невиждан досега звяр - бъг CE-41499-7. Първото споменаване на този проблем се появи на 22 януари 2018 г. Изведнъж огромен брой потребители не можаха да влязат в акаунта си и да използват други мрежови функции. Ето какво можете да видите, когато на екрана ви се появи грешка CE-41499-7:

В руската версия тази информация ще изглежда по следния начин:

Неуспешно свързване със сървъра. Възможно е да има проблем с свързването с мрежата или мрежата за Playstation или сървърът на доставчика на услуги е временно заета. (CE-41499-7)

Този проблем започна да се появява сред потребителите на PS4 след излизането на фърмуера 5.05 . Потребителите изпробваха много начини да се опитат да поправят грешката CE-41499-7 на PS4, но това не даде положителни резултати. Въпреки това, както се оказа, проблемът не беше на страната на собствениците на PS4, а на страната на услугите на Playstation Network, т.е. Sony реши грешката директно.

Ако сега сте изправени пред грешка CE-41499-7, тогава знайте, че няма да успеете. Можете да изчакате само докато техническият отдел на Sony разреши проблемите, срещани с услугите на Playstation Network. Понастоящем можете да следите състоянието на PSN услугите, като използвате следната връзка: //status.playstation.com/ru-RU/.

Интересни Статии