Грешка „Ах, глупости ...“ в Google Chrome: решения

Вероятно сте на тази страница поради факта, че докато сърфирате в мрежата имате грешка "Goofy ..." в Google Chrome. Тази грешка в повечето случаи се появява, когато уеб страницата, до която се опитвате да получите достъп, внезапно се срива и отказва да се зареди, въпреки че компютърът ви има стабилна интернет връзка.

Грешката „Отиди ...“ в Google Chrome не показва точните подробности защо страницата е отказала да бъде заредена. В повечето случаи проблемът се основава на временна липса на самата страница, разширения на браузъра или антивирусен софтуер. В Chromebook паметта или батерията може да са виновни за ситуацията с тази грешка в браузъра. Така или иначе, нека да преминем към начини за решаване на този проблем, но ще има много от тях.

Как да поправите грешката "Уау ..." в Google Chrome

Метод номер 1 Презаредете страницата и затворете раздели

Първият метод може да се счита за наистина най-лесният и бърз метод за решаване на ситуацията с грешката "Ау, ..." в Google Chrome. Просто опитайте да посетите друга страница от друг ресурс. Ако всичко мина добре, без забавяне и грешки, тогава отидете на раздела с грешката и я актуализирайте. След това грешката трябва да изчезне. Ако проблемът е свързан с паметта, след това напълно затворете раздела с грешка и след това отворете страницата отново в нов раздел.

Метод номер 2 рестартирайте устройството

Този метод може да се счита за доста стар, но въпреки това много ефективен. Просто рестартирайте компютъра си и след това проверете дали грешката е отстранена. Съветът изглежда обичайно, но може да работи.

Метод номер 3 Деактивиране на разширенията

Причината за грешката може да са вашите разширения, които предварително сте инсталирали в браузъра си. Разширенията често са причина за грешки. Ако разширенията са причинили затруднения при достъпа до страници в мрежата, тогава трябва да опитате да ги деактивирате. За целта направете следното:

 • Кликнете върху трите точки на Google Chrome.
 • Отворете раздела "Разширения".
 • Премахнете отметката от всички разширения, които са инсталирани във вашия браузър.
 • Потвърдете промените и затворете браузъра.
 • След това го стартирайте отново и проверете дали грешката „Aw ....“ е отстранена в Google Chrome, като деактивирате разширенията.

Метод номер 4 Нулиране на Google Chrome

Ако никой от горните не помага, можете да опитате Настройки за нулиране. За целта направете следното:

 • Кликнете върху трите точки в горния десен ъгъл на Google Chrome.
 • Изберете раздела „Настройки“.
 • Слезте до дъното и кликнете върху връзката „Покажи разширени настройки“.
 • Слезте отново до дъното и намерете елемента „Нулиране на настройките“.
 • Кликнете върху бутона „Възстановяване на настройките“, който е непосредствено под елемента за нулиране.

След нулиране опитайте отново да отидете на проблемната страница. Ако това не помогне, грешката „Goofy ...“ в Google Chrome очевидно не е в самия браузър.

Метод №5 Антивирусни настройки и сканиране

Някои потребители в мрежата твърдят, че тази грешка може да е резултат от излагане на вируси или зловреден софтуер. Ако е така, направете пълно сканиране на вашата операционна система.

Ако нищо не е разкрито, възможно е въпросът да се крие в настройките на вашия Антивирус, тъй като той може да блокира достъпа до мрежата. Проверете настройките му и се уверете, че нищо не пречи на вашата интернет връзка и браузъра. Ако е възможно, добавете Google Chrome към списъка с изключения на вашия Антивирус.

Метод номер 6 Създайте нов акаунт за Google Chrome

Ако всички методи бяха победени в борбата с грешката „Ау, ...“ в Google Chrome, тогава можете да опитате да създадете нов акаунт за браузъра. Направете следното:

 • Натиснете едновременно бутоните Win + E, за да отворите Windows Explorer.
 • След това копирайте директорията % LOCALAPPDATA% \ Google \ Chrome \ Потребителски данни \ в адресната лента на изследователя и натиснете Enter.
 • Намерете папката „По подразбиране“.
 • Щракнете с десния бутон върху него и изберете Преименуване.
 • Преименувайте папката „По подразбиране“ в „Резервно копие по подразбиране“.
 • Опитайте да влезете отново в Google Chrome и опитайте да влезете в непристъпна страница.

Интересни Статии