Грешка 905 в Google Play Store: как да се поправи?

Грешка 905 в Google Play Store е често срещана, когато се опитвате да актуализирате или инсталирате приложението? Напоследък много потребители съобщават за тази грешка и не знаят как да я поправят. Въпреки това, има решение да коригирате грешка 905 в Play Store. Google PlayStore нарасна доста през последните няколко години и предлага на потребителите на Android избора на огромно количество интересни неща. По правило приложението работи без грешки и няма проблеми при изтеглянето или инсталирането на приложения. Но преди няколко дни някои потребители видяха съобщението „Грешка 905“ на екраните си. Проблемът се появява на много смартфони - Galaxy S5, S4, HTC One, Sony Xperia и много други. Поради тази причина проблемът вероятно е свързан с услугата Play Store, а не с отделни приложения.

Как да поправите грешка 905 в Google Play Store

Грешка 905 в Google Play Store винаги се появява при опит за актуализиране или инсталиране на приложение. Изтеглянето на игри или други приложения работи без проблеми, но когато става въпрос за инсталиране или актуализиране, има шанс за проблем. Опитахме различни решения и едно от тях помогна.

  • Отворете настройките и намерете подменюто „Приложения“ и „Управление на приложения“
  • Сега намерете услугата Google Play Store в приложенията и отворете нейните настройки
  • Изберете „Деинсталиране на актуализации“. Това ще премахне всички актуализации в Play Store и ще върне услугата до по-стара версия.
  • Отворете отново Play Store и изчакайте автоматично да го надстроите до най-новата версия.

След извършване на горните стъпки грешка 905 от Play Store трябва да изчезне.

Интересни Статии