Грешка 4339914641 при регистрация във форума на Steam

И така, още една грешка с услугата Steam. За да бъдем по-точни, грешката 4339914641, която може да срещнете при опит да се регистрирате на форума на Steam. Така че, трябва да знаете нещо за форума - в момента форумът в //forums.steampowered.com е почти напълно офлайн, т.е., за съжаление, вече няма да можете да се регистрирате там.

Този ресурс вече не е основният форум. Сега топката се управлява от „Steam Discussion“, които се намират на адрес //steamcommunity.com/discussions/.

Искам също да спомена, че 4339914641 може да не е единствената грешка при опит да се регистрирате във вече съществуващ форум. Например по време на регистрацията на екрана може да видите грешка 6760101451, но не е необходимо да приемате нищо, тъй като този номер означава почти едно и също нещо.

Това е цялата ситуация. Ако искате да се регистрирате за специализиран Steam Forum, тогава, за съжаление или за щастие, такава възможност вече е минала от вас. Основният форум сега се намира на горния адрес, в „Парни дискусии“.

Интересни Статии