Грешка 0x99395004 в Red Dead Online - причини и решения

Много играчи вече се наслаждават напълно на бета тестовете на Red Dead Online, но някои играчи на PS4 конзоли не могат да преодолеят грешката 0x99395004. В тази статия ще разгледаме подробно този проблем и ще ви кажем как да го коригирате.

Смешно е, но въпреки честите оплаквания на играчите за грешка 0x99395004 в Red Dead Online, намирането на екранна снимка на английски и още повече на руски е изключително трудно и затова се извиняваме предварително за наличието само на японската версия на екрана с грешка. Така или иначе, ето какво пише в съобщението:

Прекъснахте връзката с Red Dead Online поради проблеми с услугите за игри на Rocsktar [Грешка: 0x99395004]

Значи по някаква причина се появява грешка 0x99395004? Всъщност точната причина за този код все още не е известна, но много играчи смятат, че той е свързан със сървърното претоварване или някои проблеми с услугите за игра на Rockstar.

Въз основа на това можем да заключим, че грешката със сигурност възниква не по вина на потребителя. Е, има ли някакъв начин да го поправите или поне да заобиколите, за да играете Red Dead Online? Разбира се, но решението със сигурност няма да ви зарадва. За да заобиколите 0x99395004 и да се свържете с RDO, трябва ... просто периодично да се свързвате към мултиплейъра, докато грешката изчезне. Точно така, това е толкова просто.

Не забравяйте, че Red Dead Online е в открито бета тестване и вероятно играчите ще срещнат многобройни грешки, бъгове и други проблеми.

Интересни Статии