Грешка 0x80070102 в Xbox One: Решения

Веднъж собствениците на конзолата Xbox One могат да срещнат грешка 0x80070102, която ще им попречи да влязат с акаунта си. По принцип има две причини за тази грешка: услугата Xbox Live в момента е изключена и случайна неизправност на софтуера на конзолата Xbox One.

Сега ще ви обясним как бързо и лесно да се отървете от грешката 0x80070102 на Xbox One. Първо, трябва да се уверите, че услугата Xbox Live работи. Отидете на ресурса, посветен на това и се уверете, че услугата Xbox Live работи. Виждайки, че услугата Xbox Live в момента е ограничена или деактивирана, нямате друг избор, освен да изчакате, докато нейната работа бъде възстановена. Не се притеснявайте - това не трябва да отнеме много време. Е, освен ако не се е случило нещо наистина сериозно.

Ако обаче разбирате, че всичко е наред с услугата Xbox Live, тогава грешка 0x80070102 може да е възникнала в резултат на някаква неизправност в софтуера Xbox One. Можете да решите проблема с обикновена рестартиране на конзолата. Натиснете бутона X на контролера, за да отворите водача, след което направете следното: Настройки → Рестартиране на конзолата → Да.

Освен всичко друго, има и друг начин за рестартиране на Xbox One, ако имате проблеми, докато се опитвате да изключите конзолата по обичайния начин. Натиснете и задръжте бутона X в предната част на конзолата за десет секунди, за да изключите захранването. След това стартирайте Xbox One и влезте с вашия акаунт. Този път не трябва да има грешка 0x80070102.

Интересни Статии