Google Play „Не е налично във вашата страна“: как да заобиколите лимита

Google Play е буквално свещено място за всички собственици на устройства, работещи на операционна система Android. Там можете да намерите игри за всеки вкус, шедьоври на киното, забавни книги и полезни приложения. Освен това по-голямата част от това съдържание се разпространява безплатно в сайта на компанията. Какво повече бихте могли да искате?

Е, например, така че магазинът да няма регионални ограничения, които понякога могат да се намерят върху едно или друго съдържание под формата на съобщението „Не е налично във вашата страна“. Тъжно е да търсите нещо в Google Play дълго време, например очакваната играчка, и след това да се натъкнете на съобщение, в което се казва, че играта не е налична във вашата страна.

Изглежда, но какво може да се направи в тази ситуация? Невъзможно е по някакъв начин да се преодолее тази бариера, нали? За щастие на огромен брой потребители, все още има начин да заобикалят регионалните ограничения на магазина и съответно съобщението „не е налично във вашата страна“ в Google Play. Именно в тази статия ще ви кажем какво може да се направи в ситуация на блокиране на правилното съдържание от магазина на Google.

Не се предлага във вашата страна в Google Play: как да се заобиколите

Струва си да се каже, че начинът за заобикаляне на съобщението „приложението не е достъпно във вашата страна“ няма да включва преместване в друга държава, така че можете да издишате. Те дори нямаше да предлагат. Всъщност можете да разрешите неудобството направо от местожителството си. Въпреки това си струва да кажете, че трябва да работите усилено, преди да можете да получите правилното съдържание в Google Play.

Ако Google Play ви пише, че приложението, филмът или книгата не са налични във вашата страна, тогава ще трябва да прибягвате до услугите на надеждна VPN услуга. По друг начин. Някои потребители не обичат да ги използват, тъй като забавят мрежовата връзка и имат много шум с тях (което понякога е вярно), но те си вършат работата. В допълнение към услугата VPN, ще трябва да извършите и някои много важни манипулации в методите на плащане на Google Play.

Забележка: ако не сте правили покупки в Google Play преди, тогава имайте предвид, че ще трябва да свържете кредитна / банкова карта, преди да продължите с по-нататъшни стъпки. Затова първо се спуснете към него и след това продължете със статията.

Така че трябва да инсталирате на вашето устройство, например смартфон, приложение на някаква VPN услуга. Къде да го намеря? По ирония на съдбата можете да намерите куп VPN приложения в самия Google Play. Можете да използвате такива популярни приложения като Opera VPN, Hola, CyberGhost VPN и т.н., и т.н. Като цяло изберете един според вашите предпочитания (всеки от тях има своите плюсове и минуси), а след това да преминем към следващата стъпка за заобикаляне на ключалката в Google Play и съобщения като „play market не е наличен във вашата страна“ - коригиране на данните в раздел "Начини на плащане".

Както вече разбрахте, отидете на настройките „Начини на плащане“, разположени в приложението Google Play. В този раздел ще трябва да въведете чужд адрес, на който Google ще фактурира плащането на определена покупка. Повечето потребители използват всеки удобен американски адрес. Няма причина и няма да я използвате. Най-популярният адрес за този метод е адресът на руското посолство във Вашингтон. Ние сме тези, които ви препоръчваме да използвате.

Въведете следната информация в настройките на начина на плащане:

  • Държава - САЩ
  • Улица - 2650 Уисконсин Авеню
  • Град - Вашингтон
  • Щат - Федерална област Колумбия
  • Индекс - 20007

Веднага щом приключите с въвеждането на горните данни, ще трябва да отидете до Центъра за плащания, в който ще трябва да въведете подобна информация: същата държава и индекс. След като направите това, въпросът остава малък: отидете на настройките на приложението Google Play и изчистете неговите данни, както и кеша. След това отворете приложението и проверете дали сте успели да заобиколите регионалното ограничение под формата на съобщението „приложението не е достъпно във вашата страна“. Можете също така лесно да разберете това чрез променената валута в Google Store.

Независимо от това, заслужава да се каже, че процедурата за заобикаляне на ограниченията в Google Play може да не заработи от първия път, за съжаление. Може да се наложи да промените VPN услугата няколко пъти или да опитате експеримент с различен адрес. Като цяло, вероятно ще бъдете принудени да се пооправите за известно време, преди всичко да успее. Също така, не забравяйте, че при успешен резултат и достъп до желаното съдържание ще трябва постоянно да използвате VPN услугата. Такива неща. Надяваме се, че този материал успя да изясни ситуацията с регионалното блокиране, съобщението „не е наличен във вашата страна“ и какво да направите, ако се появи.

Интересни Статии