Гледайте кучета 2: Как да спечелите пари бързо

Watch Dogs 2 е екшън и приключение, разработено от усилията на Ubisoft Montreal и изпратено да пусне с помощта на Ubisoft. Той беше пуснат на конзоли още на 15 ноември, но стигна до компютрите малко по-късно - 29 ноември. Играчът влиза в ролята на известен Маркъс Холоуей, който е член на хакерската група DedSec. Всички с нея се опитват да изключат системата за наблюдение на града, не просто обикновен град, а Сан Франциско.

За всяка изпълнена задача ще увеличите броя на абонатите, което ще отвори още повече всякакви задачи, мисии и други „добрини“ в Watch Dogs 2 . Освен всичко друго, можете да закупите определени елементи в играта за определени суми. Заслужава обаче да се отбележи, че тези суми не са толкова малки.

В тази статия ще ви кажем как да спечелите пари бързо в Watch Dogs 2 . И не с помощта на някакви бъгове, мами или модове. Не, можете да спечелите тези пари с помощта на вече подготвена механика за игри.

Как да спечелите пари бързо в Watch Dogs 2

Крадете от съграждани

Един от най-лесните начини за разплащане с пари е разбира се кражба, но тъй като играем като хакер, кражбата ще се случи с помощта на съвременни технологии. Вместо „класически“ грабежи, можете буквално да пропуснете банкови минувачи.

Разбира се, трябва да разберем, че не всички минувачи, които срещнете, ще имат пари по вашата сметка. Хората с пари ще бъдат обозначени с икона на долар. Кражбата на пари от съгражданите средно ще донесе около 70 долара. И ако изпомпате подходящите умения, тогава хората, които имат суми от 400 до 1000 долара, ще бъдат показани със символ на син нюанс, което е много удобно.

събиране на торбички

Не е ясно за кого е било от полза и кой би предприел такава стъпка, но в целия Сан Франциско можем да намерим разпръснати ... торби с пари. Предимно те са в защитени зони, така че е лесно да не ги вземете, но можете да се справите. Има малки и големи чанти. В малките можете да намерите от 4 000 до 5000 долара, но в големи вече можете да намерите 20 000 долара, а понякога дори и вещи за продажба, което значително ще увеличи стойността му. Внимавайте, когато се разхождате из града и можете да забогатеете добре.

Откраднати вещи и заложна къща

Доста често при кражба на кола или взимане на гореспоменатата голяма торба с пари може да попаднете на предмети, които можете да сложите в заложна къща и да получите пачка пари. Съответно ще получите сумата, която съответства на предадения артикул. Можете да намерите тези заложни къщи чрез иконата на червения сватбен пръстен на картата.

Различни дейности и събития

Разнообразни състезания, помагайки на гражданите с техните проблеми и неприятности (непрекъснато да ги ограбват) и много повече, ще ви осигурят постоянен поток от средства. И също никога не забравяйте да почистите студеното тяло на лидера, когото сте убили, тъй като той има доста пари в пазвата си.

Интересни Статии