Гласовият чат не работи в PUBG: методи за решение

PUBG е една от най-популярните игри на Battle Royale. Въпреки своя жанр, PUBG може да бъде изключително екипна игра, ако искате. Чатът с членовете на вашата партия не е добра идея, особено в такава игра и затова мнозина в PUBG прибягват до вградения гласов чат, за да се договарят помежду си за по-добра координация.

Въпреки това много PUBG плейъри на PC и Xbox One са изправени пред изключително неприятна ситуация - гласовият чат в играта в момента не функционира правилно. Той може да се активира за кратък период от време и след това веднага да се изключи, но, често, отказва да се активира изобщо. Разбира се, такъв досаден проблем предизвика голямо възмущение сред играчите, тъй като екипната работа в такава динамична игра като PUBG просто изисква използването на гласов чат.

За съжаление, в момента все още не се знае какво е причинило проблемите с гласовия чат в PUBG. Разработчиците уведомяваха своята база данни чрез Twitter, че вече разследват и коригират този проблем. Осигуриха ли обаче някакви решения? Не, за съжаление, в играта, поне за момента, не можете да направите нищо.

Като алтернатива препоръчваме да използвате софтуер на трети страни, за да преговаряте със съюзници, като Skype или Discord. Да, това ще създаде допълнително натоварване на вашата система - особено програмата Skype, - но такова решение ще ви позволи вербално да общувате със съюзници в PUBG.

Интересни Статии