fftype0hd.exe спря да отговаря в Final Fantasy Type-0 HD - решение

В играта, очевидно, има определени проблеми още в първия старт. Ако щракнете върху файла fftype0hd.exe, но нищо не се случва и Final Fantasy Type-0 HD не се стартира, изпълнете следните няколко стъпки:

  • Затворете Steam и рестартирайте услугата като администратор - това е просто действие, може да ви помогне да стартирате играта. Ако не, прочетете нататък.
  • Ако се опитвате да стартирате Final Fantasy Type-0 HD на лаптоп, уверете се, че играта не използва интегриран графичен процесор, а нормална NVidia или AMD графична карта. Ако забележите, че играта започва на графичната карта на Intel, опитайте да промените старта по подразбиране на NVidia или AMD в настройките на контролния панел на видеокартата.
  • В допълнение, проблемът може да бъде свързан с настройките на региона и по-точно с разделянето на десетичните знаци. Отворете контролния панел => часовник => език => регион и кликнете върху "Промяна на формат на дата, час или номер." Кликнете върху „Разширени настройки“, след това променете разделителя на точка („.“), Вместо на запетая („, “) или обратно.

Интересни Статии