E3 2019: списък на обявените игри

Проследяването на всички игри, които бяха обявени на E3, може да е дяволски трудно за обикновения човек. Почти толкова трудно, колкото да следите всички новини в Steam. Без външна помощ не можете да разберете всичко. Затова събрахме всички игри за компютъра, които бяха показани на E3 2019. Току-що приключи конференцията, но има повече от достатъчно информация, нови трейлъри и други интересни моменти за новите игри.

Елден пръстен

Разработчик: От софтуер.

Ще излезе ли на компютър? Най-вероятно.

Кога да чакаме? Определено по-рано от излизането на следващата книга на Джордж Мартин.

Отдавна се носят слухове, че авторът на Game of Thrones Джордж Мартин си партнира с From Software. Очевидно това е "най-големият проект по отношение на обема", според Hidetaka Miyazaki. Днес има само трейлър - въведение в играта, но болезнено наподобява Dark Souls. Предвид липсата на информация за проекта, малко може да се каже за него. Остава да изчакаме следващия трейлър.

Cyberpunk 2077

Разработчик: CD Projekt.

Ще излезе ли на компютър? Да.

Кога да чакаме? 16 април 2020 г.

E3 предостави напълно нов поглед върху Cyberpunk 2077. Освен това стана известно, че една от значимите роли отиде на Киан Рийвс. Никой не очакваше появата на холивудска звезда нито в трейлъра на играта, нито на сцената на Microsoft.

Microsoft Flight Simulator

Разработчик: Xbox Game Studios.

Ще излезе ли на компютър? Да.

Кога да чакаме? 2020 година.

Връщането на Flight Simulator е една от най-големите изненади, които Microsoft донесе. Веднага е поразително колко подробна е графиката на играта. Рано е да се каже дали играта ще бъде със същата сложност като старите версии, но изглежда така.

Гледайте кучета легион

Разработчик: Ubisoft.

Ще излезе ли на компютър? Да.

Кога да чакаме? Вероятно за празниците.

Ще има възможност да играете за всеки NPC в света, дори и за пенсионер. Всеки герой в играта има свои собствени характеристики, умения и др. Възможността да играете за почти всеки виртуален лондонски NPC е уникална характеристика на Watch Dogs Legion, поради което определено си струва да чакате.

Външните светове

Разработчик: Obsidian.

Ще излезе ли на компютър? Да.

Кога да чакаме? 25 октомври 2019 г.

Това е научнофантастичен RPG от Obsidian Studios, който допринесе за игри като Fallout и Vampire: The Masquerade - Bloodlines. По време на E3 2019 играчите получиха дата на излизане на играта и нов трейлър.

Кървящ ръб

Разработчик: Ninja Theory.

Ще излезе ли на компютър? Да.

Кога да чакаме? 25 октомври 2019 г.

Цветна PvP игра със система за борба с ръка. Разработчиците успяха да станат известни със създаването на играта Hellblade. Няколко играчи успяха да изпробват Bleeding Edge на Xbox конференция.

Phantasy Star Online 2

Разработчик: Sega.

Ще излезе ли на компютър? Да.

Кога да чакаме? Пролет 2020

Phantasy Star Online 2 в Япония беше пуснат през 2012 г. По неизвестни причини Sega никога не е пускала никъде другаде. Очевидно им трябваше тласък от сделка с Microsoft. Догодина обещават да пуснат F2P на Xbox One и PC в Северна Америка. Подробности за излизането на играта в Европа не са получени, но може би това е просто труден план.

Halo безкрайност

Разработчик: 343 Industries.

Ще излезе ли на компютър? Да.

Кога да чакаме? Празници 2020.

Тийзърът излезе миналата година, но в него има повече въпроси, отколкото отговори. Накрая успяхме да видим шестото основно приключение на Master Chief и новия двигател, който се използва при разработването на играта в Studio 343. Изданието не е планирано скоро, защото играта ще бъде пусната на новата конзола на Xbox Scarlett в края на 2020 година. Въпреки това Halo Infinite ще бъде наличен и на компютрите. Microsoft нарича Halo Infinite „духовен“ рестарт на поредицата. Въпреки излизането след Halo 5, събитията от играта не са прякото им продължение. По-скоро е преосмисляне на вече съществуващите части, където ще се случват събития на Земята.

Финал 7 Римейк на фентъзи

Разработчик: Square Enix.

Ще излезе ли на компютър? Има надежда.

Кога да чакаме? Март 2020 г. (PS4).

Все още няма пряко потвърждение, че римейкът ще бъде пуснат на компютъра, но все пак има надежда. Въпреки това, Final Fantasy 15 отне година и половина, за да се адаптира към компютъра, така че датата на пускане на компютъра (ако изобщо е такава) е много съмнителна.

Deathloop

Разработчик: Arkane.

Ще излезе ли на компютър? Вероятно да.

Кога да чакаме? Ще бъде обявено по-късно.

Следващата игра от Аркан разказва за двама убийци, които непрекъснато се бият помежду си. И изглежда, че са заседнали в някакъв временен цикъл ... Засега нищо не се знае, но изглежда доста интересно.

Call of Duty: Modern Warfare

Разработчик: Infinity Ward.

Ще излезе ли на компютър? Разбира се.

Кога да чакаме? 25 октомври 2019 г.

Успяхме да разберем за новата част на Call of Duty преди конференцията E3. Новият Call of Duty: Modern Warfare ще бъде нещо като рестарт или римейк на най-първия Modern Warfare. Единствената нова информация по време на конференцията е, че можете да очаквате връщането на операциите на Spec Ops и няма да има режим на зомби в играта.

Ghostwire: Токио

Разработчик: Tango Gameworks

Ще излезе ли на компютър? Може би.

Кога да чакаме? Ще бъде обявено по-късно.

Нова игра на Shinji Mikami - създател на сериите Resident Evil и The Evil Within. Разработен от креативния директор Икуми Накамура. Играта разказва за мистериозните изчезвания на хора в Токио и появата на ужасните сили на окултното. Лесно е да се предположи, че тези събития са взаимосвързани. Известно е също, че героят ще използва лък за битки.

Ори и волята на мъдреците

Разработчик: Moon Studios.

Ще излезе ли на компютър? Да.

Кога да чакаме? 11 февруари 2020 г.

Първата част от тази прекрасна игра на платформа се появи през 2015 година. Продължението продължава през 2020 г. (неговото начало).

От интересни факти:

  • към екипа се присъедини известният разработчик, основател на римейка на Metroid AM2R - Александър О. Смит;
  • Square Enix, който вече пусна Final Fantasy 12, Vagrant Story и Final Fantasy Tactics: War Of The Lions, е отговорен за локализацията.

Подземия на Minecraft

Разработчик: Mojang

Ще излезе ли на компютър? Да.

Кога да чакаме? Пролет 2020.

Microsoft пуска Minecraft Dungeons на няколко платформи едновременно: PC, PS4 и Nintendo Switch. Тук играчът чака изометрични подземия, RPG елементи и маса воксел оборудване.

Проект за вещици Блеър

Разработчик: Bloober Team.

Ще излезе ли на компютър? Да.

Кога да чакаме? 30 август 2019 г.

„Blair Witch“ е едно от предстоящите издания, играта ще излезе в края на лятото. Начело на разработката стоят същите момчета, които създадоха „Слоеве на страха“.

Порта на Балдур 3

Разработчик: Larian.

Ще излезе ли на компютър? Да.

Кога да чакаме? Дата на стартиране не е обявена.

Лариан връща играчи в град Балдур. Играта е базирана на петото издание на Dungeons & Dragons, което е най-лесното за начинаещи. Сюжетът започва 100 години след излизането на оригиналната част. Разработчиците решиха да не създават директна връзка и просто игнорираха Черната хрътка. Историята ще разкаже за илититите, които искат да възстановят собствената си империя.

Battletoads

Разработчик: Dlala Studios.

Ще излезе ли на компютър? Да.

Кога да чакаме? Ще бъде докладвано по-късно.

Кооперативна игра за трима с 2D графика на карикатура. Има малък сюжет. В момента феновете на старите части не са ентусиазирани от стила на демонстрираната анимация, но все пак си струва да изчакате да излезе играта. През това време общественото мнение може да се промени.

Age of Empires 2 Definitiv Battletoadse Edition

Разработчик: Забравени империи, Тантал и Нечестива вещица.

Ще излезе ли на компютър? Да.

Кога да чакаме? През есента на 2019 г. и бета версията ще започне по-рано.

Това е една от приятните изненади на Microsoft, защото играта ще излезе скоро. Въпреки дългото чакане на римейка, компанията все пак представи нова версия на играта. Сега ще има какво да направим през есента.

Психонавти 2

Разработчик: Double Fine.

Ще излезе ли на компютър? Да.

Кога да чакаме? Ще бъде обявено по-късно.

Microsoft придоби разработчика Double Fine. Въпреки това играта все още отива към конзоли и дори компютри. Дата на издаване не беше обявена, но очевидно развитието е напреднало далеч.

Spiritfarer

Разработчик: Thunderlotus.

Ще излезе ли на компютър? Да.

Кога да чакаме? 2020 година.

Невероятно атрактивна 2D игра. Главният герой превозва мъртвите на своята лодка, като постепенно изследва океана и се уверява, че гостите са удобни. След достигане на целта пътниците напускат борда и се появява нов клиент.

Wasteland 3

Разработчик: InXile.

Ще излезе ли на компютър? Да.

Кога да чакаме? Не е известно.

Wasteland 2 е един от ранните успехи на Kickstarter. InXile сега обещава да възроди игра, вдъхновена от оригиналния Fallout. Разработчиците събраха средства в тематични сайтове за създаване на третата част. След покупката от Microsoft не трябва да има недостиг на средства. В тази част на Wasteland ще трябва да изораем снежните земи на Колорадо и едновременно да се борим с паяковите танкове, клоуните, разрязването на хората на парчета и пр. Изглежда, че пост-апокалиптичният свят ще бъде пъстър и интересен.

Лего Междузвездни войни: Сагата Скайуокър

Разработчик: TT Games.

Ще излезе ли на компютър? Да.

Кога да чакаме? 2020 година.

Всички девет ключови филма за Междузвездни войни се вписват в една игра, но под формата на Лего.

Умираща светлина 2

Разработчик: Techland.

Ще излезе ли на компютър? Да.

Кога да чакаме? Пролет 2020

Вземете ролята на Ейдън, главния герой на следващата умираща светлина, и продължете поредния кръстоносен поход срещу смъртоносните зомбита, които сега представляват 90% от цялото население на Земята. За съжаление, нашият герой също беше заразен с този вирус, но това не притъпи способността му да паркира и убива зомбита, от които в резерва си има цял вагон и малка количка.

Dragon Ball Z: Kakarot

Разработчик: CyberConnect2.

Ще излезе ли на компютър? Да.

Кога да чакаме? В началото на 2020г

Следващата игра в дългата серия Dragon Ball Z е за Goku. Представянето на частта се оказа доста приятно и интересно. Преди искаха да наричат ​​тази игра Project Z, сега - Kakarot. Датата на издаване е определена за началото на 2020 г. Трейлърът съобщава, че става дума за екшън RPG. Трудно е обаче да се прецени същността на играта и нейната връзка с други DB игри преди да се покаже първото видео игра.

Crossfire x

Разработчик: Smilegate, Remedy.

Ще излезе ли на компютър? Ще бъде точно.

Кога да чакаме? 2020 година.

Това е безплатен тактически стрелец на Xbox. Предвид желанието на Microsoft да прехвърли продуктите си на компютър, ще се появи и компютърна версия. Очаква се стартирането на една играчна кампания от Remedy. Към днешна дата е показан само филмов трейлър. Изглежда обаче, че става дума за корейски контра-удар.

Път към гората

Разработчик: Антъни Тан.

Ще излезе ли на компютър? Да.

Кога да чакаме? 2020 година.

Има няколко красиви сърни, които се опитват да се върнат у дома. По време на прохода ще бъде възможно да се върви по железницата и малък остатък от цивилизацията. Много напомня на спокойна, изследователска игра с малък пресечен сюрреализъм. Най-вероятно по пътя ще се появят прости пъзели.

Отмъстителите на Марвел

Разработчик: Кристална динамика с Eidos Montreal

Ще излезе ли на компютър? Да.

Кога да чакаме? 15 май 2020 г.

Така успяхме да формираме първото впечатление от кооператив, създаден на базата на вселената Marvel. Трейлърът показва редица интересни прилики с вече познатите на всички Avengers и малко парче геймплей. След гледане на видеото се появяват още повече въпроси.

Darksiders генезис

Разработчик: Airship Syndicate.

Ще излезе ли на компютър? Точно така.

Кога да чакаме? Не е обявена дата.

Следващата част на играта носи още един ездач на апокалипсиса - раздора. Голям интерес не е дори той, а нов жанр, необичаен сериал. Вече няма да има битка за трети лица, сега всичко е представено с помощта на изглед отгоре, като Diablo. Успях също да разбера, че играта ще бъде обогатена от кооперация, играта с приятел е много по-интересна.

Wolfenstein: Youngblood

Разработчик: MachineGames.

Ще излезе ли на компютър? Най-вероятно.

Кога да чакаме? 26 юли 2019 г.

Играта отвежда играча във Франция от осемдесетте. Страната е окупирана от нацистите. Добрият стар Блажкович в тази част си почива и сега неговите дъщери близнаци излизат на сцената. Те трябва да унищожат Четвъртия райх. И двете дъщери ще играят заедно, както се вижда в новия трейлър на Bethesda. Играта ще излезе съвсем скоро, остава да изчакаме по-малко от месец.

Джедай: Паднал орден

Разработчик: Respawn Entertainment.

Ще излезе ли на компютър? Да.

Кога да чакаме? 15 ноември 2019 г.

Досега беше мрачно време за игрите на Star Wars. Respawn обаче реши да пусне нова игра за джедаите, които се борят срещу Инквизиторите на империята. Играта ще изглежда доста прилично, въпреки доста скучния главен герой. Играчите веднага бяха представени с два трейлъра: единият на EA Play (разположен по-горе), вторият на брифинг на Microsoft. За съжаление, героят няма да получи възможността да сподели светлинен меч.

Скорости 5

Разработчик: Коалицията.

Ще излезе ли на компютър? Да.

Кога да чакаме? 10 септември 2019 г.

В E3 успяха да получат по-широк поглед върху петия Gears, а също така обявиха датата на издаване. Известно е, че играта ще се появи и на Xbox Game Pass и ще бъде достъпна няколко дни по-рано за абонатите. Трейлърът показва новия режим на сътрудничество "Escape".

Точка за прекъсване на призрак

Предприемач: Ubisoft Paris.

Ще излезе ли на компютър? Да.

Кога да чакаме? 4 октомври 2019 г.

Ubisoft направи възможно да се разгледа по-задълбочено играта, въпреки че по-голямата част от информацията идваше месец преди конференцията в Stadia. На гласа на труден мъжки глас отговаря Джон Бернтал. Останалата информация все още е оскъдна.

FIFA 20

Разработчик: EA Sports.

Ще излезе ли на компютър? Разбира се.

Кога да чакаме? 27 септември 2019 г.

По време на EA конференцията, разбира се, имаше време за FIFA 20. Очевидно новата част ще се съсредоточи върху микро уменията и ще получи режим „Street Style”, наречен Volta.

Battlewake

Разработчик: Survios.

Ще излезе ли на компютър? VR игра, определено, да.

Кога да чакаме? 2019 година.

Skull & Bones все още е далеч от изданието, така че виртуална игра за пиратски кораб ще ви помогне да увеличите чакането. Грабежът на мирни и военни съдилища може да бъде доста забавен. Същият екип стои зад създаването на Raw Data VR и боксовата играчка Creed. Доброто родословие дава високи шансове на ново творение да влезе в топ мачовете на 2019 година.

Devolver bootleg

Разработчик: Doinksoft.

Ще излезе ли на компютър? Да.

Кога да чакаме? Now.

Колекция от „оригинални фалшификати“, базирани на игрите на Devolver Digital. Колекцията ще включва игри като Gun Dungeons, Hotline Milwaukee, Ape Out Jr., Shooty Boots, Super Absolver: Turbo Fighting Championship, Catsylvania, PikuBiku Ball Stars и Luftrousers .. Колекция от „леви“ игри вече е налична в Steam.

Есенни момчета

Разработчик: Mediatonic.

Ще излезе ли на компютър? Да.

Кога да чакаме? 2020 година.

Екстравагантно състезание, в което участват 100 треперещи, малки хомункули. Пистите са пълни с препятствия, а противниците също се опитват да избият играч от пистата. Не винаги е лесно да стигнеш до финала, да не говорим за победата. Ако играчът, който управлява, не е силен, тогава можете да замените другари, като ги изпратите в капани.

мърша

Разработчик: Phobia Game Studio.

Ще излезе ли на компютър? Да.

Кога да чакаме? 1 юни 2020 г.

Главната роля е странно създание, което плячка на хората и ги унищожава. Омразата към хората е разбираема: те поставят съществото в затвора за изследвания. С помощта на кървави пипала можете да се хванете за первазите на района и да убивате месести хора, като ги изяждате. Колкото повече клане ще има в играта, толкова повече героят става, а също и нови страхотни способности се отварят.

Влезте в Gungeon: House of Gundead

Разработчик: Griffin Aerotech.

Ще излезе ли на компютър? Явно да.

Кога да чакаме? 2020 година.

За да минете аркадата на Вселената Влезте в Гънджън ви трябва само един пистолет. За да играете, трябва да намерите инсталацията в развлекателния център с тази игра или да закупите своя машина за 5000 долара.

Приятелят ми педро

Разработчик: Deaddoast Entertainment.

Ще излезе ли на компютър? Абсолютно.

Кога да чакаме? 20 юни 2020 г.

Доста интересна играчка със забавна малка прорез, в която ще стреляме по „лошите“ момчета и ще правим всякакви акробатични изроди. Просто погледнете трейлъра, за да разберете, че имаме качествен продукт. Между другото, My Friend Pedro вече е освободен, така че вече можете да изпробвате тази игра.

Пратеникът: Паника за пикник

Разработчик: Deaddoast Entertainment.

Ще излезе ли на компютър? Саботаж.

Кога да чакаме? 11 юли 2019 г.

Това е просто ретро платформа DLC, която е безплатна. За първи път показан на конференцията на Devolver през юли 2018 г. Играта ви пренася в света на плажните приключения, настроението е още по-лятно, отколкото в оригиналната част. Можете да очаквате по-високи скокове и готин саундтрак.

Приказки за възникване

Разработчик: Bandai Namco Studios.

Ще излезе ли на компютър? Вероятно.

Кога да чакаме? 2020 година.

Трейлърът показва, че новата игра от серията Tales ще получи добра графика. Все още не се знае много, но игрите Tales винаги са можели да се похвалят със своята красота и епичност, така че няма нужда да се притеснявате.

Богове и чудовища

Разработчик: Ubisoft.

Ще излезе ли на компютър? Да.

Кога да чакаме? 25 февруари 2020 г.

Екипът, създал Assassin's Creed Odyssey, обявява ново митично приключение. Насочването към по-младата категория играчи се вижда веднага. За съжаление не са представени подробности за играта в трейлъра.

Шампиони за ролери

Разработчик: Ubisoft.

Ще излезе ли на компютър? Да.

Кога да чакаме? 2020 година.

Скоростното ролково пързаляне е бъдещето на спорта. Ubisoft си представете състезания в тази форма. Играта вече съществува в алфа версията и успя да бъде тествана по време на E3. Може би някой друг има късмета да участва в състезанието още преди излизането на играта.

Зъл гений 2: Световно господство

Разработчик: Бунт.

Ще излезе ли на компютър? Да.

Кога да чакаме? 2020 година.

Първият трейлър стана достъпен в PC Gaming Show, тогава светът за първи път видя играта. Всъщност това е Симс, но главният герой е зъл гений.

Вампир: Маскарадът - кръвни линии 2

Разработчик: Лаборатории за твърди костюми.

Ще излезе ли на компютър? Да.

Кога да чакаме? Март 2020 г.

Има повече информация за играта с PC Gaming Show 2019, но видеото на геймплея беше пуснато наскоро. Накрая показа геймплей отблизо. 20 минути преминаване вече са достъпни тук. Като се има предвид, че видеото е записано преди Alpha версията, много в крайната версия на играта може да се промени.

Starmancer

Разработчик: Ominux Games.

Ще излезе ли на компютър? Да.

Кога да чакаме? Непознат.

Малка крепост в космическото пространство изисква участието на играч за неговото развитие. Това са новите Sims от издателя Chucklefish, които искат да поемат контрола над космическата колония.

Рицарство 2

Разработчик: Torn Banner Studios.

Ще излезе ли на компютър? Да.

Кога да чакаме? 2020 година.

Необичайна и дори глупава битка на мечовете през Средновековието с 64 знака на картата и коне. Play Chivalry 2 ще бъде наличен през следващата година. Разработчиците наистина искат да пресъздадат някои средновековни битки (измислени). Например „Битката при копелетата“ от „Игра на тронове“. Ещё один акцент – сохранить баланс между глубокой игровой механикой и весельем из первой части.

Mosaic

Разработчик: Krillbite Studio.

Выйдет на ПК? Да.

Когда ждать? На протяжении остатка 2019 года.

Единственное, что понятно из трейлера – задача игрока заключается в сборе наибольшего количества Blops.

Midnight Ghost Hunt

Разработчик: Vaulted Sky Games.

Выйдет на ПК? Да.

Когда ждать? Альфа-версия уже этим летом.

Это привычный поиск предметов, но с призраками. Всего в доме 4 игрока, которые бегают по нему в поисках подозрительных вещей. Ещё одна команда из 4 персонажей управляет объектами, бросая мебель в охотников и создавая другие препятствия.

Unexplored 2

Разработчик: Ludomotion.

Выйдет на ПК? Да.

Когда ждать? Теперь в открытом доступе.

Амбициозное продолжение недооценённой игры. В этот раз герой покидает подземелье и отправляется покорять обширный мир. Ещё нужно пройти квест, который переносит с одной стороны мира на другую. Скорее всего, герою придётся много раз умереть, но это будет интересно.

Conan Chop Chop

Разработчик: Funcom.

Выйдет на ПК? Да.

Когда ждать? 3 сентября 2019 года.

Можно было подумать, что это первоапрельская шутка, а на самом деле – настоящая игра. Funcom сделал из грозного царя-варвара чиби-версию самого себя. Кстати, играть в Conan Chop Chop можно будет в кооперативе с четырьмя игроками.

Last Oasis

Разработчик: Donkey Crew.

Выйдет на ПК? Да.

Когда ждать? 3 сентября 2019 года.

Игра на выживание, напичканная различными сумасшедшими приспособлениями. Вместе с друзьями или другими игроками можно научиться пилотировать этих монстров, сражаясь с командами противников. Никто не мешает начать мирное существование с другими игроками.

Zombie Army 4: Dead War

Разработчик: Rebellion.

Выйдет на ПК? Да.

Когда ждать? Не объявили.

Кооперативный шутер предлагает уничтожить целую армию зомби-нацистов, которых возглавляет сам Гитлер. Разумеется, предводитель Третьего Рейха и сам является зомби. Почему бы и нет, верно? Игрокам будут доступны навыки, их можно обновлять, разблокировать. В общем, перед вами веселый кооперативный шутер с прокачкой персонажей, где вы уничтожаете орды зомби-нацистов.

Griftlands

Разработчик: Klei.

Выйдет на ПК? Да.

Когда ждать? Альфа-тестирование в июле.

Griftlands проявил себя в виде боевой, карточной игры. Здесь интересный боевой стиль и научно-фантастический мир. Основные черты остались теми же самыми, что были показаны в трейлере от 2017 года. Уже в июле текущего года станет доступна альфа-версия.

Remnant: From the Ashes

Разработчик: Gunfire Games.

Выйдет на ПК? Да.

Когда ждать? 20 августа 2020 года.

Студия Gunfire Games прежде всего известна тем, что в ее рядах можно найти большую часть разработчиков оригинальной Darksiders. Теперь они выпускают шутер на выживание с видом от третьего лица. Игрок помещён в пост-апокалиптическом мире, где присутствует масса странных моментов…

Planet Zoo

Разработчик: Frontier.

Выйдет на ПК? Да.

Когда ждать? 5 ноября 2019 года.

Время отправиться в зоопарк. Если уж честно сказать, внешний вид игры действительно восхитительный. Игроку предстоит построить зоопарк. Эти же разработчики ранее создали Planet Coaster.

Songs Of Conquest

Разработчик: Lavapotion.

Выйдет на ПК? Да.

Когда ждать? Конец 2020 года, альфа-версия раньше.

Фентезийное приключение, вдохновлённое Heroes of Might & Magic, получило очень крутой трейлер. Прогулки по игровому миру, пошаговая стратегия, развитие персонажа и многое другое.

Shenmue 3

Разработчик: Ys Net.

Выйдет на ПК? Да.

Когда ждать? Ноябрь 2019 года.

Ys Net ещё раз задерживает выход Shenmue 3, откладывая его до ноября текущего года. Однако есть надежда, что это последний раз и игра действительно выйдет в ноябре. Ys Net сообщили, что выпускают игру эксклюзивно для магазина Epic Games.

Per Aspera

Разработчик: Tlön Industries.

Выйдет на ПК? Да.

Когда ждать? 2020 год.

Игрок берет под управление человеческий мозг, который управляет роботом, и его задача – терраформировать Марс.

Auto Chess

Разработчик: Drodo.

Выйдет на ПК? Да.

Когда ждать? В этом году.

Пока Valve занимается разработкой своей версии Auto Chess, модеры во всю уже занимаются созданием мобильной и ПК версий оригинальных «шахмат» при поддержке компании Epic Games. Учитывая, что разработке замешаны EG — ожидайте выхода игры в их магазине цифровой дистрибуции.

Valfaris

Разработчик: Steel Mantis.

Выйдет на ПК? Да.

Когда ждать? В 2019 году.

2D аркада в стиле тяжелого металла (да, все именно так, смотрите трейлер) с персонажем, который направо и налево уничтожает всё, что движется. Нравится идея? Более подробная информация доступна на странице Steam.

Maneater

Разработчик: Tripwire Interactive.

Выйдет на ПК? Да.

Когда ждать? К середине 2020 года.

Вот и вернулся «Людоед» на PC Gaming Show и принёс с собой новый трейлер и краткий отчёт о проделанной работе. Стало известно, что с предыдущего года разработкой занимается внутренняя команда Tripwire.

Terraria: Journeys End

Разработчик: Developer Re-Logic.

Выйдет на ПК? Да.

Когда ждать? Конец 2019 года.

«Террария» получит обновление колоссальным размеров уже к концу текущего года. Оно меняет практически всё в игре и является бесплатным. Добыча минералов и модернизация оружия – это основное занятие в песочнице.

Telling Lies

Разработчик: Sam Barlow, Furious Bee Limited.

Выйдет на ПК? Да.

Когда ждать? 2019 год.

Создатель истории, Сэм Барлоу, пришёл на Gaming Show для показа своей следующей игры. Это станет большим приключением. Следственный триллер покажет 10 часов видео, в которых скрыты подсказки. С помощью сворованного диска нужно установить правду.

Cris Tales

Разработчик: Dreams Uncorporated, SYCK.

Выйдет на ПК? Да.

Когда ждать? 2020 год.

Это новая RPG с корейским дизайном, которая выглядит весьма хорошо. Обладает временной системой, с помощью которой игрок может видеть прошлое, теперешнее и будущее параллельно. Выглядит многообещающе.

Genesis Noir

Разработчик: Feral Cat Den.

Выйдет на ПК? Да.

Когда ждать? «До, во время и после Большого Взрыва».

В сюрреалистической приключенческой игре нужно остановить Большой взрыв.

El Hijo

Разработчик: Honing Studios.

Выйдет на ПК? Да.

Когда ждать? Неизвестно.

Это красивая стелс-игра, где скрытность – наше всё. Проект в жанре вестерна ориентирован не на перестрелки, а на хитрость. 6 летнему персонажу явно не совладать с силой взрослых, поэтому нужно включать голову.

Final Fantasy 14: Shadowbringers

Разработчик: Square Enix.

Выйдет на ПК? Да.

Когда ждать? Июль 2019 года.

Это очередное глобальное обновление для Final Fantasy 14, которое станет доступным уже через несколько недель. С ним изменению подвернутся задания, появятся 2 новых расы и новая порода монстров для сражений.

Romancing SaGa 3 and SaGa Scarlet Grace: Ambitions

Разработчик: Square Enix.

Выйдет на ПК? Да.

Когда ждать? «Скоро».

Пара традиционных JRPG переносится на запад. Третья часть саги запущена ещё в 1995 году, но в Steam появляется уже в ремастерской форме. Часть Ambitions является более актуальной в 2019 году и представлена в 3D серии. Она позволяет создать команду из 5 воинов и управлять ими в пошаговых сражениях.

Outriders

Разработчик: People Can Fly.

Выйдет на ПК? Да.

Когда ждать? Лето 2020 года.

Следующий трейлер от создателей Bulletstorm позволяет играть как в одиночку, так и в команде из 2-3 человек. Square Enix представил игру на конференции и объявил, что она выйдет следующим летом. Более подробная информация появится только зимой. Аккуратность разработчиков вполне понятна. Пока что есть только кинематографический трейлер.

Oninaki

Разработчик: Tokyo RPG Factory.

Выйдет на ПК? Да.

Когда ждать? 22 августа 2019 года.

Как насчёт путешествия между землёй мёртвых и царством живых в запределье?

Final Fantasy 8 Remastered

Разработчик: Square Enix.

Выйдет на ПК? Да.

Когда ждать? 2019 год.

Хоть это и не ремейк на уровне Final Fantasy 7, но обновление все равно значимое. Любимая многими игроками 8-я часть получит новые высоко детализированные текстуры для современных ПК.

Это всё, что стало известно из E3 2019. Однако новости продолжат появляться по мере приближения даты выпуска перечисленных игр. Для более подробной информации стоит регулярно посещать наш сайт.

Интересни Статии