Доказване на основания в Borderlands 3: как да отключите

За тези, които вече са завършили основната сюжетна линия на играта, препоръчваме да отключите Proving Grounds . Именно тук можете да изпробвате себе си в битка за сила, а ако играете с приятели, тогава способността да работите в екип. Но първо трябва да завършите кампанията. Като цяло, Proving Grounds е малко като подземия от класически мултиплейър игри.

Тук също има серия от три нива и за да завършите теста, ще трябва да се биете с шефа в края. Самият играч може да избере нивото на трудност и наградите, получени в края на теста, ще зависят от това. Не забравяйте, че ще трябва да изпълнявате всички задачи за ограничено време. За да отключите Proving Grounds, трябва да завършите историята и да намерите тайни маяци .

Те са разпръснати по цялата планета и са необходими за намиране на координати. В момента има шест налични многоъгълника, но в бъдеще техният брой ще бъде повече, според разработчиците. След като сте намерили необходимия артикул, трябва да отидете до него и да получите указания. Съответният маркер ще се появи на картата и можете да стигнете до местоположението през Сейфа.

Интересни Статии