Deus Ex: Човечеството разделено - грешки, черен екран, нисък FPS, проблеми с стартовия панел

Deus Ex: Mankind Divided е един от най-уважаваните франчайзи сред феновете и критиците. Играта вече е получила добри отзиви от критиците и със сигурност се препоръчва за феновете на жанра стелт.

Както всяка друга игра, пускането на Deus Ex: Mankind Divided не беше без проблеми в началото. В играта има някои проблеми, които ще опишем по-долу.

Грешка при запис на диск в Deus Ex: Човечеството разделено

Ако получите грешка при запис на диск в Deus Ex: Mankind Divided, първото нещо, което трябва да направите, е да се уверите, че имате достатъчно място на вашия твърд диск. Ако това не е така, опитайте да инсталирате играта във всеки друг раздел (D: или E :).

Ако нищо не отстрани проблема, трябва да стартирате програмата chkdsk, за да сканирате вашия твърд диск, за да премахнете всички възможни грешки, ако има такива.

Deus Ex: Mankind Divided не работи с DirectX 12

Това не е грешка. Разработчиците официално обявиха, че поддръжката на Directx 12 ще бъде добавена към Deus Ex: Mankind Divided по-късно, за съжаление, няма информация за конкретна дата.

Черен екран в Deus Ex: Човечеството разделено

Ако срещнете проблем с черен екран в режим на цял екран Deus Ex: Mankind Divided, опитайте да преминете към режим на прозореца, като натиснете Alt + Tab.

Проблемът не е решен? Ако е така, задайте друга разделителна способност на екрана. Опитайте да промените честотата на опресняване на 60 Hz за екрана.

Deus Ex: Mankind Divided се срива при стартиране

В случай на проблем с катастрофата при стартиране на играта, трябва да деактивирате изтеглянето на Patch / DLC от първия ден. Ако това не помогне, опитайте следните методи:

  • Стартирайте играта в прозоречен режим без рамка, това трябва да реши проблема с катастрофите по време на процеса на игра.
  • Актуализирайте графичния драйвер до най-новата версия.

Изтеглете Deus Ex: Човечеството разделено на Steam Hovering 87%

Ако изтеглянето на играта Deus Ex: Mankind Divided замръзне с 87%, опитайте да рестартирате Steam и рутера. Ако изтеглянето не работи, опитайте да промените района за изтегляне.

В някои случаи трябва просто да изчакате, понякога изтеглянето продължава да продължава, но не се показва правилно на Steam.

Проблеми с ефективността на Deus Ex: Човечеството разделено

Ако имате достатъчно мощна система, но срещате проблеми с производителността, нисък FPS в Deus Ex: Mankind Divided, опитайте следните методи:

  1. Първо, ако използвате SLI или CrossFire, опитайте да деактивирате тази функция, тъй като играчите често се оплакват, че в някои случаи играта не работи с няколко видеокарти.
  2. В допълнение параметърът MSA в настройките може да изразходва много ресурси, така че опитайте да деактивирате тази опция.
  3. Уверете се, че на вашия компютър е инсталиран най-новия графичен драйвер.

Deus Ex: Mankind Divided се срива при стартиране на множество екрани

Много потребители съобщават, че сривовете при стартиране на играта на множество екрани се дължат на остарели драйвери за видеокарта, трябва да актуализирате драйверите до най-новата версия с поддръжка за тази игра.

Лети навреме за съкратената сцена в Прага / Prag Bomb Attack

Според играчите Deus Ex: Mankind Divided катастрофира в определена точка. Ако с вас се случи същото, трябва да опитате да стартирате играта в прозоречен режим.

Ако срещнете други проблеми и грешки в Deus Ex: Човечеството разделено, уведомете ни в коментарите по-долу.

Интересни Статии