Десетте най-очаквани игри на 2020 г.

Геймърите са едни от най-благоразумните хора. Те често мислят предварително кога и какво ще играят. За да изградите график на играта, трябва да знаете какво можете да очаквате в близко и не много бъдеще. Най-вероятно игровата година вече е насрочена и е време да се задълбочим в игровите проекти на 2020 година. Следващата година обещава да бъде събитие, тъй като светът ще види поредица от грандиозни проекти от известни издателства. Има поне 10 мача, които вече бяха обявени през 2020 г. и наистина са достойни за внимание.

Гледайте кучета легион

Дата на издаване: Най-вероятно празниците на 2020 година.

Поддържани платформи: PS4, Xbox One, Google Stadia, PC.

Основната характеристика на новата част е възможността за игра за всеки герой. Събирането на съюзници няма да създаде трудности, защото можете да изберете всеки жител на града и да го наемете. Всеки герой има свои собствени характеристики, умения и способности. Можете да играете за боксьор със забележителна сила, адвокат с добри връзки, таен шпионин при пенсиониране, информиран таксиметров шофьор или някой от лудите. Всички ресурси на главния герой са насочени към завръщането на Лондон в свободен живот.

Играта обещава да получи кооперативен режим на преминаване и мултиплейър турнири. Плейърът е снабден с отворен свят, където можете да направите всичко. Можете да участвате в двубои без правила, да научите как да правите уникални футболни финти или да станете един от най-големите дилъри на нелегални стоки. Има възможност дори да отидете при хулиганите или да направите боядисване на стени в града.

Cyberpunk 2077

Дата на издаване: 16 април 2020 г.

Поддържани платформи: PS4, Xbox One, компютър.

Проектът е базиран на настолната игра Cyberpunk 2020. Всички действия се извършват в далечното бъдеще на 2077 година. Това е стрелец от първо лице, в който един герой трябва да се бори с цяла армия от противници. Вярно е, че разработчиците го наричат ​​ролева игра с елементи на стрелец. Всички събития се провеждат в дистопичния град Ница Сити, където всичко наоколо е доста потискащо. Разработчиците казват, че планират да направят играта с увлекателна история, където ще има място за неочаквани завои.

Главният герой е наемник, който получава всякакви задачи. По принцип те са спешни по своя характер, така че трябва да започнете тяхното изпълнение възможно най-скоро. В играта има няколко класа от знаци:

  • Соло - киборги, които знаят как да използват различни ресурси за увеличаване на собствената си сила;
  • Netranners са хакери на вселената в киберпанката, за тях хакването на всички компютърни системи е на рамото;
  • Течовете са способни инженери, те могат да се справят с всичко, свързано с кибернетиката и механиката.

Вампир: Маскарадът - кръвни линии 2

Дата на издаване: март 2020 г.

Поддържани платформи: PS4, Xbox One, компютър.

Това е пряко продължение на първата част, всички събития се случват във вселената на света на мрака. В центъра на събитията е град Сиатъл. Целият свят залива с вампири и други фентъзи създания. А самият герой е "слабокръвен" вампир. Той се превърна в това създание в процеса на масовата трансформация на хората във вампири. Пострадали и неговите суперсили, чиято сила е много по-малка от тази на чистокръвните вампири.

Героят се появява пред съда на вампирите и става причина за избухването на война между клановете. Въпросът за оцеляването е въпросът към кой от клановете да се присъедини. Дейл Тули е отшелник, който ви помага да се установите в света на вампирите. Битките ще се провеждат от първия човек и най-вероятно всяка битка ще бъде много трудна. Всичко това се дължи на слабите умения за вампир, поради които противниците ще надминат главния герой, но с напредването на играта това със сигурност ще се промени.

Умираща светлина 2

Дата на издаване: март 2020 г.

Поддържани платформи: PS4, Xbox One, компютър.

Това е следващата част от световно известната игра за апокалипсис на зомбита, където главният герой е фен на паркур и екшън. Този път действието се развива в противоположната част на света. Разработчиците направиха всичко възможно, мащабът на картата нарасна, а броят на събитията също се увеличи значително. Появи се още по-голям брой зомбита, наличен е режим на сътрудничество. Те също така обещават много нови режими.

Играта е изградена на такъв принцип, че решенията на главния герой наистина влияят на света на игрите. Някои промени не са толкова съществени, докато други коренно променят града. Светът с всеки пасаж ще бъде различен.

Събитията се случват 15 години след избухването на вируса. От век и половина хората се придвижват много назад. Животът вече не е голяма ценност, но електричеството се превърна в огромен лукс. Цялата държава беше удавена в беззаконие. Светът наоколо и сюжетът демонстрира мрак и жестокост, постоянно има избор между добро, лошо и много лошо.

Halo безкрайност

Дата на издаване: Празници 2020.

Поддържани платформи: PS5, Xbox Scarlett, PC.

Следващата част от добре познатата поредица от видео игри се подготвя за стартиране на ново поколение конзоли и компютър. Може би тя ще отиде като подарък, като първата игра на Xbox S. В центъра на събитията е Master Chief, чиято съдба продължава след събитията от петата част на Halo.

Освен стартирането на новата конзола, играта има и няколко други важни функции:

  • за първи път използва новия Slipspace Engine. Разработчиците го създават през цялото време от пускането на Halo. Двигателят е необходим за внедряване на някои уникални режими и способности, за които засега нищо не се знае;
  • игровите събития най-накрая се преместиха на Земята. Трейлърът показва как Master Chief каца на планета, която той нарича дом. Очевидно говорим за Земята.

Психонавти 2

Дата на издаване: 2020

Поддържани платформи: PS4, Xbox One, компютър.

Това е продължение с логично продължение на предишната част. Споменатата игра е 3D платформа, в която акцентът е върху силен сюжет. Има място за хумор и за необичайна графика. Както и в предишната част, основната роля е на Распутин Аквато, който този път завърши обучение в областта на телепатията. Сега той има работа, където се случва нещо странно.

мърша

Дата на издаване: 1 юни 2020 г.

Поддържани платформи: компютър.

Всеки е свикнал да участва в игри с ужаси или ужас като жертва. Ами ако се опитате в ролята на чудовище, което плячка на хората? CARRION ви позволява да опитате себе си като чудовище - това е игра в жанра на "обратния ужас". Главната роля отиде при аморфно същество, състоящо се от някаква кървава каша. Вече не е нужно да бягате и да се криете - време да отидете на лов. Хората затвориха съществото в затвора и се подложиха на изследвания, но той успя да излезе от затвора. Докато престъпниците са убити, чудовището ще расте и ще придобие различни способности.

Заключителен римейк на Fantasy VII

Дата на издаване: 3 март 2020 г.

Поддържани платформи: PS4.

Преосмислянето на легендарната седма от ролевата игра ще бъде пусната на напълно нов двигател. Промяната на игровия двигател ще ви позволи да направите модерна графика. Този път играта трябва да получи няколко епизода, които ще бъдат пуснати последователно. Всеки епизод ще получи свой отделен сюжет и количество съдържание, достойно за пълна игра. Разработчиците обещават добре позната ролева система, интересна история, грандиозни битки, много уникални герои и отлично представяне.

Сюжетът отвежда играча в борбата между организацията Avalanche и корпорацията Shinra. Последният контролира жизнената сила на Земята. Един от бившите хора на Шинра на страната на бунтовниците. Сега той е наемник на име Cloud Strife.

Ори и волята на мъдреците

Дата на издаване: 11 февруари 2020 г.

Поддържани платформи: PC, Xbox One.

Приключенският платформер потапя играча в същата омагьосана гора като в първата част. Фокусът все още е върху същия горски дух, Ори, което е доста лесно да се отгатне, като се погледне името на самата игра. Той тръгва на пътешествие през гората, за да помогне на жителите си. Множество чудовища пречат на Ори да постигне целите си.

През 2020 г. има и други стойностни проекти, чието излизане все още не е обявено. Изброените десетки от най-очакваните игри на 2020 г. обаче вече са достатъчни, за да има какво да правите през първите шест месеца.

Интересни Статии