Дата на издаване The Witcher 4

Ако попитате средния плейър за компанията за разработка на CD Projekt RED през 2004 г., вероятно щяхте да чуете, че той дори не знае такова нещо. Но през тази година започна развитието на играта, което ще доведе тази компания до голям успех.

Както може би се досещате, през 2004 г. започна развитието на играта The Witcher, или Wiedźmin на полски. Вселената на вещиците е базирана на литературните произведения на автора Анджей Сапковски и е просто наситена с полски колорит, което е доста лесно да се забележи (което е само първото ниво със Селото). В началото на своето развитие никой не подозираше, че три години по-късно ще излезе нещо феноменално.

Въпреки това, към 2006 г., след различни изложби и презентации на игри, тя започва да получава огромен брой награди и големи очаквания от играчите. Играчите чакаха ли това, което чакаха? Разбира се, да. Ако играта не беше „изстреляна“, нямаше да видим още две части на The Witcher и нямаше да говорим за информация като датата на излизане на The Witcher 4. тук Забележка: В момента можете да закупите The Witcher за по-малко от 50 рубли (не, това не е отстъпка). Така че, ако не сте изиграли първата част, тогава няма причина да не опитате.

Сега, когато малко се освежихме как започна всичко, нека поговорим за това, което пише в заглавието на тази статия - датата на излизане на The Witcher 4. След излизането на The Witcher 3, общността на игрите просто избухна от щастие, тъй като играта излезе добре просто страхотно. И тогава проектът беше попълнен с още две допълнения: „Каменни сърца“ и „Кръв и вино“, които могат да се считат за друга пълноценна игра, без шеги и преувеличения.

Естествено, след такъв гигантски успех на играта, доблестните фенове на франчайзинга поискаха добавки. Разбира се, играчите започнаха интензивно да питат разработчиците за излизането на продължението. На което отговориха, че дори не са мислили за следващата игра във Вселената на вещиците и като цяло нямаха нищо против да си отдъхнат от франчайза.

Всъщност е разбираемо - момчетата работят върху игрите на Witcher повече от десет години. Не е изненадващо, че искат да се отдалечат малко от този път. Освен това те имат планове да разработят и пуснат игра, наречена Cyberpunk 2077, която се очаква не по-малко от следващата част на The Witcher. За нея дори излезе трейлърът тук:

CD Projekt RED все пак спомена, че може би ... може би те ще бъдат ангажирани в следващата игра на "Ловци на чудовища" след излизането на Cyberpunk 2077, но не и преди това. Обявяването и пускането на Cyberpunk 2077 ще бъде в рамките на 2017-2021, добре, разбирате рамката. Така че можем да предположим и след това много внимателно, че новата игра на Witcher ще бъде обявена след тази дата, т.е. до 2021 г. +. Тогава вероятно ще се появи допълнителна информация, като например датата на излизане на The Witcher 4 .

Искам също да спомена, че историята на Гералт от Ривия приключи и в следващите части на Вещицата (ако има такива) едва ли ще го видите. За по-добро или лошо зависи от вас да решите.

Интересни Статии